Simona Ionescu / Redactor Șef

Misty, iubita lui Keo, și-a găsit menirea pe pământ. Ce va face de acum încolo

Misty, iubita lui Keo, și-a găsit menirea pe pământ. Ce va face de acum încolo
Misty, iubita lui Keo, a luat o hotărâre care-i va schimba viața radical. Nimeni nu s-a așteptat la asta. Oare ce spune fostul iubit al Andreei Bălan?

Anunțul făcut de Misty i-a întristat pe toți fanii săi. Aceștia au rămas uimiți când au aflat ce decizie a luat vedeta.

Misty, iubita lui Keo, și-a găsit menirea pe pământ. Ce va face de acum încolo

Doi artiști în casă se pare că a fost mult prea mult. Misty, iubita lui Keo, a luat o decizie șocantă: se lasă de muzică. Blonda spune că nu mai vrea să cânte, pentru că în ultima perioadă s-a pregătit să devină psiholog și vrea să profeseze. Misty a mărturisit că de foarte multe timp a fost atrasă de acest domeniu.

Mai mult, și-a ajutat toate prietenele care aveau probleme în familie. Așa a înțeles că este calea pe care trebuie să meargă în viață. În plus, de când este pandemie toți artiștii au început să-și caute și alte surse de venit.

Specializată pe terapii de familie

„Da, îmi doresc să urmez această carieră. Cu muzica îmi este din ce în ce mai greu. Sunt din ce în ce mai puține evenimente. Majoritatea artiștilor încearcă să-și găsească și alte activități pe lângă. De mică am avut o chemare, mă trezeam că sunt psihologul prietenelor. Sunt specializată pe terapii de familie.

Am rămas însărcinată în primul an de facultate și mi-am dat seama cât de tare mă pasionează psihologia copilului. Mi-am răspuns la anumite întrebări. În viață am întâlnit diverse persoane cu tulburări de personalitate și m-au marcat și au avut un impact destul de puternic asupra mea”, a declarat aceasta.

„Atunci nu am știut ce se întâmplă, că sunt victima unui om care nu-și conștientizează problema”

Pe de altă parte, Misty a afirmat că ea însăși a avut probleme, când a suferit de tulburare de personalite narcisică. „Eu am avut de a face cu tulburarea de personalitate narcisică, care este destul de întâlnită în domeniul nostru. Atunci nu am știut ce se întâmplă, că sunt victima unui om care nu-și conștientizează problema. Că te abuzează emoțional și îți face niște răni psihice. Poți rămâne marcat. Să ajungi la anxietate, depresie, să-ți pierzi încrederea în sine”, a spus Misty, potrivit Wowbiz.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre