Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente de panică pentru Angelina Jolie. Fiul ei, Pax, accident grav de circulație

Momente de panică pentru Angelina Jolie. Fiul ei, Pax, accident grav de circulație
Angelina Jolie trece prin momente de panică. Fiul ei și al lui Brad Pitt, Pax, a suferit un accident grav de circulație și a fost dus de urgență la spital.

Familia actriței Angelina Jolie trece prin momente de panică. Pax, fiul adoptat al cuplului, care are acum 20 de ani, a suferit un grav accident de circulație, în timp ce se plimba cu bicicleta electrică prin Los Angeles. 

În ultimele luni de zile, Pax a fost observat de mai multe ori în timp ce se plimba pe străzile din Los Angeles cu o bicicletă electrică Talaria Sting R MX4, care costă aproximativ 3.000 de dolari. Nu se știe însă dacă se plimba cu aceeași bicicletă în momentul accidentului. 

Medicii bănuiesc o hemoragie cerebrală 

Momentul s-a petrecut luni, în timp ce Pax conducea pe bulevardul Los Feliz în jurul orei 17:00 pe bicicleta sa electrică când a intrat în spatele unei mașini, au declarat surse din forțele de ordine pentru TMZ. Se pare că nu purta cască în momentul accidentului.

Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, Pax Jolie-Pitt, a fost dus de urgență la spital după ce a suferit o lovitură la cap în urma unui accident petrecut luni.
Foto: PageSix

Pax a fost transportat apoi la un spital din apropiere după ce s-a plâns de o lovitură la cap și dureri de șold în urma impactului, a adăugat sursa. Se spune că acum este în stare stabilă și se așteaptă să fie externat din spital. Medicii s-au temut inițial de o mică hemoragie cerebrală, deși amploarea completă a rănilor sale este neclară în acest moment.

Șoferul i-a acordat fiului Angelinei primul ajutor 

Conform surselor, Pax se apropia de o intersecție când a intrat cu bicicleta în alt vehicul, care era staționat la un semafor roșu.

Șoferul i-a acordat lui Pax, fiul Angelinei Jolie, primul ajutor înainte de sosirea ambulanței

Se pare că celălalt șofer a ieșit din mașină pentru a verifica starea lui Pax, înainte ca ambulanța să ajungă la fața locului. Deși nu este clar unde a avut loc impactul dintre Pax și vehicul, martorii au spus că acesta a suferit o lovitură la cap în incident.

Pax a fost adoptat din Vietnam 

Angelina și Brad Pitt au în total șase copii, din care 3 adoptați. Pax a fost adoptat de Jolie în Vietnam în 2007 la vârsta de trei ani. Maddox a fost adoptat în Cambodgia în 2002, iar Zahara în 2005 în Etiopia. 

Shiloh, Knox și Vivienne sunt copiii biologici ai Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre