Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Anghel a aflat azi că i-a murit primul soț, medicul Andrei Carandino

Monica Anghel a aflat azi că i-a murit primul soț, medicul Andrei Carandino
E o zi grea, azi, pentru Monica Anghel. Chiar dacă nu mai formează de mult timp un cuplu, bărbatul i-a rămas aproape, prieten drag și devotat.

Monica Anghel a aflat azi că i-a murit primul soț, medicul Andrei Carandino. Acesta era un cunoscut chirurg, apreciat de comunitatea medicală și nu numai.  „În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe Facebook. Cunoscutul medic a decedat în urma unor probleme cardiace.

Din informațiile obținute, în exclusivitate, de evz.ro, reiese că fostul soț al Monicăi Anghel a murit, vineri, la ora 10.30. Surse medicale au dezvăluit, pentru evz.ro, că doctorul ar fi avut probleme medicale mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut ar fi suferit o ruptură de aorta.

Așa cum este prezentat pe site-ul Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, medicul primar Andrei Carantino era specialist în chirurgie plastica-microchirurgie reconstructive, Doctor în știinte medicale, Master Managementul Serviciilor de Sănătate. Dr. Andrei Carantino era născut pe 5 martie 1960 și abia împlinise 61 de ani.

Monica Anghel a rămas în relații foarte bune cu primul soț, doctorul Andrei Carandino (foto). Artista a divorțat de acesta în 2005, după o căsnicie care a durat 11 ani.

Monica Anghel a aflat azi că i-a murit primul soț, medicul Andrei Carandino

Între timp, ambii și-au refăcut viața. Monica Anghel are în prezent o căsnicie fericită, care durează de 11 ani. În plus, vedeta are și un băiețel, Aviv Alexandru, în vârstă de 11 ani.

Despărțirea de medic a fost, la momentul respectiv, cea mai bună opțiune. Vedeta a explicat că motivul care a dus la despărțirea lor a fost faptul că profesiile le ocupau foarte mult timp. Din cauză că se vedeau destul de rar, au apărut neînțelegerile. Cei doi se căsătoriseră în anul 1994, pe când vedeta avea 23 de ani. Medicul a fost cel care a salvat-o în tinerețe pe vedetă după o operație nereușită.

Monica Anghel a rămas în relații de prietenie cu fostul soț

În timp ce în majoritatea cuplurilor, după divorț, partenerii ajung să nu își mai vorbească și chiar să se urască, nu așa s-a întâmplat în cazul Monicăi Anghel. Vedeta a rămas în relații de prietenie cu Andrei Carandino. Și a continuat să apeleze la el ori de câte ori a simțit nevoia unor intervenții estetice. Mai mult, Monica Anghel s-a împrietenit și cu doctorița alături de care și-a refăcut viața primul ei soț.

„Am fost la Andrei și Ingrid Carandino, care-mi sunt foarte buni prieteni, sunt medici esteticieni și am încredere deplină în ei. Am și cumpărat o fiolă de botox și Andrei s-a uitat la mine și mi-a zis să mă încrunt, am făcut în toate felurile, după care mi-a zis să plec, că nu-mi trebuie așa ceva. O să vedem. Dacă, la un moment dat, o să mi se năzare să fac lucrul ăsta, o să-l fac”, dezvăluia artista în urmă cu câțiva ani.

Primul soț a salvat-o de la moarte. Așa s-au cunoscut

Celebra cântăreață, care are 49 de ani, a ajuns la o siluetă perfectă. Pe vremuri, exact obsesia ei pentru o talie de viespe era să o coste viața. În tinerețe, ea și-a făcut liposucție, însă operația nu a reușit. Medicul care a operat-o a fugit din țară, după ce zona în care intervenise asupra vedetei s-a necrozat.

Salvarea a venit din partea doctorului Andrei Carandino, care i-a făcut o serie de operații complexe. După ce s-au cunoscut astfel, cei doi s-au îndrăgostit așa de tare încât s-au căsătorit. După 11 ani de căsnicie Monica Anghel și Andrei Carandino au divorțat, dar nu au putut uita niciodată anii minunați petrecuți împreună, astfel că au rămas cei mai buni prieteni.

Sursa foto: Spitalul Bagdasar Arsenie, Click.ro

Mickey Rourke face tratament printr-o metodă folosită de bunicii noștri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre