Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Gabor a călcat pe bec și acum trage consecințele. Ramona i-a dat o lecție dură

Monica Gabor a călcat pe bec și acum trage consecințele. Ramona i-a dat o lecție dură
Nici nu s-a despărțit bine de Mr. Pink că Monica Gabor are parte de o nouă lovitură. De data asta din partea propriei surori.

Situație grea pentru Monica Gabor. Din motive doar de ele cunoscute, Ramona Gabor se pare că i-a întors spatele.

Monica Gabor a călcat pe bec și acum trage consecințele. Ramona i-a dat o lecție dură

Cu doar câteva luni în urmă, întreaga Românie a fost șocată când a auzit că Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio. Și nu a fost doar o simplă informație, pentru că prietenul de familie Paul Mintea a spus că totul este adevărat. Acum, Moni suferă din nou. Ramona, frumoasa ei soră a șters toate amintirile cu ea de pe Instagram.

Declarație Monicăi lasă loc de orice interpretare

Chiar dacă nu a spus ce s-a întâmplat cu subiect și predicat, Monica Gabor a postat recent un mesaj, din care se pot înțelege foarte multe lucruri. „Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce. Dacă nu citești zirele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație? Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat.

Deci ce responsabilități aveți voi. Să spuneți adevărul și nu doar să fiți primii. Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, a fost mesajul Monicăi.

Să se fi supărat oare Ramona pentru că Moni s-a reîntors în America?

La fel de surprinzătoare a fost și decizia Monicăi de a se reîntoarce în America după ce a stat cu sora sa în Grecia, în vacanță, apoi în Dubai. Și ce să vezi? Ramona a șters și amintirile din această perioadă. Să se fi supărat oare Ramona că sora ei s-a reîntors în America? Sau oare Moni s-a împăcat cu Mr. Pink? Greu de crezut, mai ales că, din ce se spune, motivul despărțirii ar fi fost tocmai faptul că omul de afaceri chinez își controla permanent partenerul de viață.

Sursă foto: evz

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre