Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu a fost învățată de bunică cum să se comporte cu soacra. „De câte ori mi se întâmplă ceva rău…”

Monica Tatoiu a fost învățată de bunică cum să se comporte cu soacra. „De câte ori mi se întâmplă ceva rău…”
Monica Tatoiu e permanent protejată de bunica, chiar dacă aceasta e de multă vreme în Ceruri. Tot Maica a învățat-o pe afaceristă cum să se poarte cu soacra.

Monica Tatoiu a știut dintotdeauna ce a vrut de la viață, iar cele mai bune sfaturi le-a primit de la bunica ei. Care o apără și acum din Ceruri și o ferește de necazuri.

„Mona, de acum te duci să te culci, că eu mor”

Monica Tatoiu a povestit că a iubit-o enorm pe Maica, iar de la ea a învățat cele mai importante lucruri despre viață. Și tot bunica i-a spus să nu meargă la înmormântarea ei. „După ce mi-a explicat ea cum e cu soacrele, că trebuie să am grijă cum le pun piciorul în prag, mi-a zis „Mona, de acum te duci să te culci, că eu mor”.

Monica Tatoiu: „Cu o noapte înainte o visez cu capul în ușă”

Monica Tatoiu e avertizată de bunica trecută la Ceruri

„Așa era Maica”, a spus vedeta tv. Monica Tatoiu și-a amintit cât de minunată era copilăria, când „mergeam la săpat de tutun… (…) la prășit, cu picioarele goale (…) iar pe zi erau 45 de grade în Câmpia Tisei”. Iar seara, când se făcea răcoare, Maica le povestea „cum joacă focurile” din Pământ. Chiar dacă a trecut multă vreme de când bunica a plecat la Ceruri „de câte ori mi se întâmplă ceva rău, cu o noapte înainte o visez cu capul în ușă. Ea are grijă de mine”, a spus Tatoiu cu lacrimi în ochi.

Fiul Monicăi Tatoiu „doarme pe o saltea pusă pe paleți și nu are nici scaune”

Chiar dacă băiatul său a ajuns la 30 de ani și lucrează ca designer, după ce a studiat la Milano, Monica Tatoiu spune că nu se poate descurca din 4.000 de lei. Așa că mama nu poate să știe că puiul său nu are bani și lunar îi mai dă 6.000 de lei.

Afacerista i-a cumpărat și apartament gata mobilat, dar băiatului nu i-a plăcut, așa că și-a vândut toată mobila și acum „doarme pe o saltea pusă pe paleți și nu are nici scaune”. Fiul Monicăi speră că din proiectul pe care-l are acum va câștiga bani și va reuși „să își ia o mașină în leasing”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre