Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Tatoiu, moment șocant în căsnicie: nu a bătut-o, a fost mai grav!

Monica Tatoiu, moment șocant în căsnicie: nu a bătut-o, a fost mai grav!
Monica Tatoiu este o vedetă tv care nu mai are nevoie de vreo prezentare. Vocală, pertinentă, cu o situație materială foarte bună, a știut mereu să se țină pe poziție când a avut ceva de spus. Deseori a vorbit despre evenimentele mai puțin plăcute ale vieții sale, tocmai pentru a servi ca învățătură celor care se pot confrunta cu situații similare.

Cu trei căsătorii și două divorțuri la activ, Monica Tatoiu are ce povești să spună. Ea a trăit un moment cu adevărat șocant în căsnicie. Bărbatul nu a bătut-o, dar a fost mai rău decât asta, ceea ce s-a întâmplat. Tatoiu, cunoscută pentru cariera sa de succes și pentru pozițiile sale publice, nu a ezitat să împărtășească detalii despre viața sa personală, inclusiv provocările întâmpinate în căsnicii.

Invitată într-un podcast, Monica Tatoiu a povestit cum a ajuns să se căsătorească prima dată. A fost la presiunea părinților. „Tata zicea că nu mă ia nimeni de nevastă”. A fugit din căminul conjugal pe geam. Nu cu un alt iubit, ci cu iubitul dinainte. Fire deschisă, a ținut să își notifice părinții că o femeie are nevoie și de o viață intimă împlinită.

Monica Tatoiu, moment șocant în căsnicie

E acum la a treia căsnicie, are și un fiu. A luat Monica Tatoiu vreo palmă de la un bărbat? Nu. S-a întâmplat însă ceva mult mai rău. Cumplit de umilitor: a fost scuipată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bursucu’ (@mister_bursucu)

Incidentul în care Monica Tatoiu a fost scuipată a avut loc în timpul celei de-a doua căsătorii, cu al doilea ei soț. Ea a povestit despre acest episod în diverse interviuri și apariții publice, explicând că a fost unul dintre momentele de cotitură care au contribuit la decizia ei de a pune capăt acelei relații.

Monica Tatoiu a subliniat că nu a putut trece peste umilința și lipsa de respect pe care le-a simțit în acel moment. A decis imediat să divorțeze și să-și reconstruiască viața de la zero. Mai mult, această experiență a determinat-o să fie o susținătoare vocală a drepturilor femeilor și să condamne ferm orice formă de violență domestică.

Primește ajutor „ de sus” și semne în vise

Monica Tatoiu susține că nu a plecat de bunăvoie din Timișoara, ci că a fost trimisă, „expediată”, de părinți. I-a prins bine asta. Ea a reușit să devină o figură publică proeminentă și respectată, cunoscută pentru expertiza sa în domeniul afacerilor și implicarea în diverse proiecte sociale și de advocacy.

A revenit acasă la bunica ei, când aceasta se afla pe patul de moarte. „Maica a așteptat să vin eu, ca să moară: Monica, acum te duci să te culci, ca să mor eu, mi-a spus. Ea are grijă de mine acum. De câte ori urmează să mi se întâmple ceva rău, cu o noapte înainte o visez”, a mai dezvăluit vedeta.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre