Simona Ionescu / Redactor Șef

Monicăi Bârlădeanu i s-a deschis o lume nouă „plină de culori”. Gheorghiță o filmează

Monicăi Bârlădeanu i s-a deschis o lume nouă „plină de culori”. Gheorghiță o filmează
În așteptarea nunții cu generalul SRI, frumoasa actriță se bucură de, probabil, ultima vacanță în care este încă „domnișoară”. Ea petrece zile însorite în Grecia, alături de logodnicul ei, care o filmează cu talent, astfel încât vedeta să le poată arăta fanilor ce bine se distrează.

Superba actriță spune că efectiv „trage” de ultimele zile de vacanță, pe care își dorește să nu le mai încheie. Pe finalul sejurului, Monicăi Bârlădeanu i s-a deschis o lume nouă „plină de culori”. Medicul Valeriu Gheorghiță o filmează, așa cum a făcut-o toată vacanța.

Monica Bîrlădeanu sa luat lecții de scuba diving în ultimele zile de vacanță în Grecia (Instagram)

Vedeta  a pornit pe urmele colegei sale de breaslă, altă frumusețe a cinematografiei și reclamelor, Mădălina Ghenea, și s-a apucat de scuba diving. Dacă cea din urmă a avut nevoie de lecții de scufundare pentru filmele în care apare, Monica Bîrlădeanu a făcut-o pentru propria distracție. A învățat acum 11 ani, până anul acesta a uitat tot, așa că a revenit la curs.

Monicăi Bârlădeanu i s-a deschis o lume „plină de culori”

„Am făcut cursul de scuba diving prima dată în 2003 și mi-am mai amintit fix nimic din el anul ăsta; nici certificatul nu mi l-am mai găsit, așa că vacanța asta, după ce am dat de un instructor super bun, m-am hotărât să-l fac din nou. De data asta cu altă înțelegere și conștiință și cu dorință mare de dominare a unor frici ridicole (ca de exemplu deschisul ochilor sub apă, scosul măștii fără să ai senzația ca tragi apa pe nas și te îneci și alte prostii cu care rămăsesem din copilărie)…

dar după ce depășești toate astea, o lume nouă, plina de viată, acțiune și culoare, în care tu ești musafir și nu stăpân, ți se dezvăluie”, a transmis îndrăgita actriță. Iubitul ei a știut să o filmeze frumos în timp ce pornește spre mare, iar vedeta, vizibil îndrăgostită, nu mai prididește cu semnele de afecțiune. Îi zâmbește, îi face cu ochiul, îi trimite bezele.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță în vacanță „pentru adulți”

De altfel, fostul coordonator al pandemiei nu s-a abținut nici el să își arate sentimentele și i-a postat logodnicei sale mai multe inimioare roșii, într-un comentariu, la imaginile distribuite de aceasta.

Medicul Valeriu Gheorghiță și-a filmat iubita dar i-a pus și inimioare în comentariu (Instagram)

Cei doi logodnici se pregătesc de nuntă, care e programată în octombrie. Acesta poate fi motivul pentru care au renunțat la vacanțele exotice costisitoare și au ales să petreacă un sejur în Europa. Ei au mers pe insula grecească Rhodos. Monica Bîrlădeanu pare că s-a simțit confortabil chiar dacă nu a fost într-o vacanță de lux ci „la săraci” cum a comentat Dana Budeanu.

Amorezii au petrecut vacanța într-un hotel situat pe malul mării în Faliraki, unde noapte de cazare cu mic dejun inclus, costă 600 de euro, pentru două persoane.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre