Simona Ionescu / Redactor Șef

Monolitul, adus de extratereștrii, spune primarul de la Piatra Neamț

Monolitul, adus de extratereștrii, spune primarul de la Piatra Neamț
Monolitul de la Piatra Neamț a isterizat o țară întreagă, iar acum o bagă în spaimă. Se pare că blocul de metal a dispărut fără urmă. Primarul și-a exprimat părerea în legătură cu situația „ciudată”.

Un obiect similar, tot o prismă triunghiulară de 3,5 metri înălțime a fost descoperit în statul american Utah, de unde a dispărut după 10 zile. Strania apariție, care poate fi și o intervenție artistică în zonă, lasă loc de interpretări, a declarat pilotul elicopterului care a făcut descoperirea într-o zonă muntoasă.

Săptămâna trecută, un monolit asemănător a apărut într-o zonă din Piatra Neamț, în apropierea unor vestigii dacice. Acum a dispărut și acesta. 

Primarul din Piatra Neamţ, Andrei Carabelea, și-a exprimat părerea în legătură cu obiectul misterios și cu dispariția lui. În fapt, o bășcălie. Cu siguranță că nimeni nu va cerceta cine ar fi putut aduce acolo un asemenea obiect fără să vadă nimeni.

,,Universul a ales: Zilele acestea orașul nostru este din nou în atenția lumii, și de data aceasta nu e nimic de groază, nimic înfricoșător. Sau cel puțin, nu este motiv de panică pentru cei care cred că mai există viață în univers. Piatra Neamț găzduiește un obiect misterios. Presupunerea mea este că niște adolescenți extratereștri, obrăznicuți și teribiliști, au plecat de-acasă cu OZN-ul părinților și au început să planteze monoliți metalici prin lume. Mai întâi în Utah și apoi la Piatra Neamț. Sunt onorat că au ales orașul nostru. Aș fi apreciat mai mult gestul lor îndrăzneț dacă ar fi respectat regulile și ar fi urmat pașii legali pentru obținerea autorizației de construire. Vom încerca să lămurim situația juridică a monolitului și să îi descoperim pe neobrăzați. Vom fi totuși toleranți cu ei dacă noul obiectiv va atrage mai mulți turiști. Dincolo de teoriile conspirației care pot fi tentante, aș vrea să vedem această întâmplare ca pe o dovadă în plus că orașul nostru este special. Pentru pământeni și (poate) nu numai”, a scris edilul din Piatra-Neamţ, pe pagina sa de Facebook.

Monolitul dispărut din senin

Monolitul misterios din Piatra Neamț a dispărut fără urmă. A apărut din senin și la fel a și dispărut, spun cetățenii care locuiesc în zona cu pricina.

Construcția bizară din zona Cetății Dacice Petrodava, vis a vis de Muntele Ceahlău, a dispărut duminică noaptea. Localnicii susțin că ar fi văzut lumini bizare pe cer în acea noapte.

Nimeni nu știe unde s-a dus sau dacă va mai apărea din nou.

Cher și elefantul trist. Cum a ajuns celebra cântăreață în Pakistan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre