Simona Ionescu / Redactor Șef

Mormântul blestemat. Nimeni nu a putut explica morțile ciudate, ca într-un film horror

Mormântul blestemat. Nimeni nu a putut explica morțile ciudate, ca într-un film horror
Povestea blestemului mormântului lui Carl Pruitt începe dintr-o după-amiază din 1938, în județul Pulaski, Kentucky, SUA.

Mormântul blestemat al lui Carl Pruitt. Pruitt s-a întors acasă după o zi de muncă și se aștepta să-și găsească soția în bucătărie. În schimb, a găsit-o în dormitor cu un alt bărbat. Înfuriat, Pruitt a apucat un lanț și a început să o sugrume, iar iubitul ei a profitat de ocazie pentru a fugi de la fața locului. După ce și-a omorât soția, Pruitt s-a sinucis.

Pruitt a fost înmormântat în alt oraș

Mormântul blestemat al lui Carl Pruitt. Familia soției lui Pruitt a refuzat să-l ierte pe Pruitt, așa că el a fost înmormântat într-un cimitir diferit, dintr-un oraș diferit. Un grup de oameni care vizitau cimitirul au observat că se întâmplă ceva ciudat. 

Pentru a-și impresiona prietenii, un băiat a aruncat o piatră asupra pietrei funerare a lui Pruitt și a sfărâmat-o. În timp ce băiatul mergea acasă, a avut loc un accident ciudat. I-a scăpat lanțul de pe bicicletă și s-a înfășurat în jurul gâtului, sugrumându-l până la moarte.

O moarte ciudată

Mama băiatului a fost în mod evident devastată. Ea a decis să îi scoată piatra funerară lui Pruitt. A luat un topor și a lovit-o de mai multe ori. A doua zi, a agățat rufele luate de la spălat, când un fir de ață dintr-o bluză a înfășurat-o cumva în jurul gâtului și a sugrumat-o. 

Când a fost investigată moartea ei, toporul a fost găsit cu praf de piatră de mormânt pe el, dar piatra funerară a lui Pruitt era intactă. 

Apoi, doi polițiști, care au fost convinși că blestemul nu are sens, s-au dus la cimitir și s-au fotografiat în zona mormântului lui Pruitt. În timp ce se îndepărtau, o lumină puternică a început să-i urmeze.

Acest lucru i-a determinat să se îndepărteze de pe șosea către un gard și ofițerul de pe scaunul pasagerului a fost aruncat din mașină, dar a supraviețuit. Pe de altă parte, partenerul său fusese aproape decapitat de un lanț între cei doi stâlpi de lângă gard.

Șocanta poveste a studentului care și-a mâncat colega. Mick Jagger a compus o melodie despre ea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre