Simona Ionescu / Redactor Șef

Mutilată de boală! Vlăduța Lupău e pur și simplu disperată, arată tot mai rău pe zi ce trece

Mutilată de boală! Vlăduța Lupău e pur și simplu disperată, arată tot mai rău pe zi ce trece
A devenit mamă, dar a început să se confrunte cu probleme mari. Vlăduța Lupău le-a cerut ajutorul prietenilor din online.

Fire deschisă, Vlăduța Lupău le spune mereu fanilor tot ce se întâmplă în viața ei. Iată prin ce trece acum cântăreața.

Vlăduța Lupău e pur și simplu disperată. Ar face orice ca să scape din situația în care se află

Vlăduța Lupău nu le ascunde nimic fanilor săi, iar acum se confruntă cu o perioadă foarte grea. După ce a devenit mamă, artistei a început să-i cadă părul cu pumnul. Cântăreața nu știe la ce soluție să mai apeleze și atunci le-a cerut ajutorul prietenilor.

Mai mult, ea a făcut un colaj cu mai multe fotografii din care reiese în ce situație grea este și spune că ar vrea să se tundă. „Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund… Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn, sunt aproape cheală”, a scris Vlăduța Lupău.

Dureri insuportabile de dinți

Recent, ea a mai avut o problemă gravă, când a început să aibă dureri de dinți pur și simplu insuportabile. Și atunci a apelat la ajutorul fanilor care au trimis-o la o clinică unde a fost ajutată. „Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară. A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți.

După am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba. Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura. Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar”, a afirmat artista. Nu e pentru prima dată când Vlăduța are probleme cu dantura. Ea a mai trecut prin momente grele când avea 20 de ani, iar atunci a fost obligată să poarte aparat dentar.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre