Simona Ionescu / Redactor Șef

Ne așteaptă vremuri tulburi. Nostradamus a prezis că lucrurile vor scăpa de sub control la nivel mondial

Ne așteaptă vremuri tulburi. Nostradamus a prezis că lucrurile vor scăpa de sub control la nivel mondial
Unul dintre cei mai mari vizionari ai lumii, Nostradamus a vorbit și de războiul dintre Ucraina și Rusia.

Unii au înțeles catrenele sale, alții nu, dar un lucru e clar: Nostradamus nu s-a înșelat niciodată când a prezis ce se va întâmpla cu omenirea.

Ne așteaptă vremuri tulburi. Nostradamus a prezis că lucrurile vor scăpa de sub control la nivel mondial

Unii au spus despre Nostradamus că nu este decât un simplu șarlatan care profita de alții, dar au fost puține momentele în care Nostradamus a greșit când a prezis ceva. El a vorbit despre domnia lui Napoleon, cel de-al Doilea Război Mondial, ascensiunea lui Hitler, asasinarea președintelui american John F. Kennedy sau aselenizarea.

Și tot Nostradamus a fost cel care a prezis și prăbușirea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001, când a povestit despre „cerul în flăcări”, „noul oraș”, „trăsnet uriaș” și „doi frați răpuși”. Nu în ultimul rând, celebrul clarvăzător a vorbit și de războiul din Ucraina, precizând că omenirea va avea parte de o „foamete de proporții biblice”.

O cometă va lovi Pământul

De asemenea, acesta a spus că lucrurile vor scăpa de sub control la nivel mondial și că se vor întâmpla evenimente naturale catastrofale. De asemenea, e posibil ca o cometă să lovească Pământul sau să ajungă foarte aproape de Terra. Nu în ultimul rând, Nostradamus susține că oamenii vor simți multă suferință și neputință.

Ce spune despre cel de-al Treilea Război Mondial

Cât privește cel de-al Treilea Război Mondial, clarvăzătorul spune că e posibil să izbucnească în anul 2023. De asemenea, el a susținut și că războiul din Rusia ar putea duce la și un mai „mare război” ce ar putea dura 27 de ani.

„Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui.”, sunt versurile scrise de Nostadamus prin care anunță începerea unui mare război. Nostradamus s-a stins din viață când avea doar 62 de ani, iar specialiștii sunt convinși că acesta și-a prezis chiar și propria moarte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre