Simona Ionescu / Redactor Șef

Ne va spune adevărul despre mătușa Tamara? Adrian Năstase vine la Denise Rifai

Ne va spune adevărul despre mătușa Tamara? Adrian Năstase vine la Denise Rifai
Să vedem ce spune ”Năstase patru case” și despre mătușa Tamara care i-ar fi lăsat o avere uriașă. Fostul premier Adrian Năstase vine la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Adrian Năstase a ajuns la 70 de ani. A intrat oficial în politică din 1990 și a trecut prin aproape toate demnitățile. A fost acuzat de acte de corupție, dar în cele din urmă a fost condamnat pentru niște termopane. Să vedem ce îi răspunde Denisei Rifai, marți, 5 ianuarie, de la ora 22.30, la Kanal D.

Adrian Năstase vine la Denise Rifai

Fostul premier Adrian Năstase (70 de ani) este primul invitat din 2021 la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată marți, de la ora 22:30, la Kanal D.

Fostul om politic va fi supus tirului de întrebări ale jurnalistei Denise Rifai, marți, 5 ianuarie, într-o ediție de colecție a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

Fost premier al României, fost președinte al Partidului Social Democrat, Adrian Năstase este unul dintre cei mai vizibili lideri politici pe care i-a avut țara noastră în ultimii 30 de ani.  Figură controversată a scenei publice românești, Adrian Nastase a trecut și printr-un episod extrem de dramatic, cel al tentativei de sinucidere, dar și prin experiența detenției.

S-au scris și spus multe, de-a lungul anilor, atât despre viața personală, dar și despre cariera politică a acestuia, iar perioada petrecută în inchisoare au lăsat urme adânci în viața celebrului politician, Adrian Năstase nu se dă bătut. “Știu care este valoarea mea!”, spune Adrian Năstase.

Denise Rifai: “Ați vândut România pe bucăți?”

40 de întrebri grele pentru fostul premier Adrian Năstase. “Ați vrut cu adevărat să vă sinucideți?”, “V-ați ascuns averea în spatele mătușilor?”, “V-a supărat porecla de «Bombonel»?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Ați vândut România pe bucăți?”, “Vă face plăcere să ucideți animale?”, “Veți candida la Președinție în 2024?”, sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai.


Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai lumii, la spital în stare gravă. Ce s-a întâmplat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre