Simona Ionescu / Redactor Șef

Nenorocire la primul concert The Weeknd. Moartea a survenit instant

Nenorocire la primul concert The Weeknd. Moartea a survenit instant
Dramă la concertul artistului The Weeknd din Philadelphia. Un bărbat și-a găsit sfârșitul.

Concertul artistului The Weeknd care a avut loc pe data de 14 iulie la Philadelphia s-a terminat cu o mare nenorocire.

Primul concert din noul turneu „After Hours til Dawn” al lui The Weeknd a fost cu ghinion. A avut loc o mare nenorocire

Cântăreţul canadian The Weeknd îşi promovează ultimele două albume, „After Hours” (2020) şi „Dawn FM” (2022), dar a pornit concertele cu stângul. După primul concert care a avut loc la Philadelphia pe data de 14 iulie, a murit un bărbat. Potrivit informațiilor oferite de Variety, ccesta a căzut de la o înălțime de 12 metri înălţime pe Lincoln Financial Field, stadionul care a găzduit show-ul.

Nu se cunoaștea identitatea acestuia, dar se știe că avea 32 de ani și atunci când s-a dezechilibrat și a căzut se afla pe o șină de scară rulantă. Bărbatul a făcut un traumatism cranian sever și a fost dus imediat la Universităţii Thomas Jefferson. Din nefericire, medicii nu au avut cu ce să-l mai ajute, în cursul nopții el trecând la cele veșnice. Pentru a se lămuri dacă a fost accident sau nu, potrivit unui post local al CBS, a fost deschisă o anchetă.

S-a sărutat sau nu cu Angelina Jolie?

Cu ceva timp în urmă au apărut tot mai mult zvonuri privind o posibilă relație între cântăreț și Angelina Jolie. S-a dovedit ulterior că femeia pe care a sărutat-o chiar de ziua lui de naștere era Simi Khadra, care a cântat alături de sora ei, Haze. Tânăra este o prietenă a fostei partenere a lui Weeknd, modelul Bella Hadid. Cei doi s-au despărțit în anul 2019, după o relație de patru ani.

Își vinde penthouse-ul

Luna trecută, The Weeknd a anunțat că-și vinde penthouse-ul pe care l-a achiziționat în anul 2019, pentru care a plătit 21 de milioane de dolari. Întrucât vrea să facă profit, el a decis să vândă apartamentul cu 4 dormitoare și 8 băi cu suma de 22,5 milioane de dolari. Apartamentul mai are o bucătărie asemănătoare cu cea dintr-un restaurant de lux, dar și o sală de sport. Apartamentul se află într-un bloc care are 22 de etaje și ar acces la piscină cu apă sărată, spa, la parcare cu valet și heliport.

Sursă foto: profm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre