Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepoata Elenei Merișoreanu, „părăsită” înainte de a naște. Niciodată familia vedetei n-a trecut printr-o asemenea situație

Nepoata Elenei Merișoreanu, „părăsită” înainte de a naște. Niciodată familia vedetei n-a trecut printr-o asemenea situație
Situație grea în familia Elenei Merișoreanu. Iubitul nepoatei are probleme cu legea, iar un eveniment neplăcut a avut loc chiar înainte ca fata să nască.

Nepoata Elenei Merișoreanu trece prin momente grele, dar celebra cântăreață speră că totul se va rezolva cât mai repede și familia se va liniști.

Cu doar câteva zile ca nepoata Elenei Merișoreanu să nască bebelușul mult așteptat, iubitul acesteia a fost arestat. Ulterior bărbatul a fost trimis în judecată pentru comiterea de acte de violență. El este acuzat de lovituri, dar și de viol, scrie Fantatik.ro.

Elena Merișoreanu e șocată de ceea ce se întâmplă în familia sa și a sperat până în ultimul moment că toate lucrurile vor reveni la normal. Cu câteva luni în urmă, cântăreața spera că bărbatul nepoatei va reuși să-și dovedească nevinovăția, dar magistrații i-au prelungit mandatul. Artista nu poate să creadă că ar fi în stare de așa ceva, mai ales că este de peste doi ani cu nepoata sa și este dintr-o familie bună.

„Avocatul nu mă lasă să dau mai multe detalii”

“Problemele se vor rezolva și se va vedea că nu a fost deloc vinovat. Cei de la firma de telefonie pot da din urmă convorbirile. Tu chemi un bărbat la ora 3 dimineața acasă? Vino că am banii pregătiti să-ți dau, iar după aceea începi să urli că te omoară…”.

Situație fără precedent în familia Elenei Merișoreanu

„Nu eram tâmpiți să o lăsăm să facă un copil cu un om care…”

„Avocatul nu mă lasă să dau mai multe detalii, însă după aceea vă promit că vă spun. Alte femei trăiesc din treaba aceasta, din șantajuri, însă nu se gândește că toate telefoanele și tot ce vorbea se pot identifica imediat, tehnologia a ajuns prea departe. Ei sunt împreună de 2 ani, nu am văzut nimic deplasat la el, nu eram tâmpiți să o lăsăm să facă un copil cu un om care… Este dintr-o familie extraordinară”, a declarat Elena Merișoreanu cu ceva timp în urmă, potrivit Spynews.

Ce a făcut iubitul nepoatei Elenei Merișoreanu

Iubitul nepoatei Elenei Merișoreanu trece prin această situație urâtă după ce a avut o altercație cu fosta iubită. La sfârșitul lunii mai, acesta ar fi ajuns acasă la femeie, cei doi s-ar fi certat, iar el ar fi lovit-o. Femeia a depus împotriva lui plângere pentru lovituri și alte violențe, dar și pentru viol. Sursele spun că ar fi cerut chiar și un ordin de restricție împotriva lui, dar cererea ar fi fost respinsă de autorități.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre