Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicola, comportament ciudat la TV. Și-a greșit inclusiv numele

Nicola, comportament ciudat la TV. Și-a greșit inclusiv numele
La 52 de ani, Nicoleta Alexandru, pe numele de scenă Nicola, este aceeași voce care a impresionat pe scena Festivalului de la Mamaia din anul 1985, dând dovadă și de un fizic de invidiat pe lângă talent. Când vine vorba de aparițiile TV însă, artista șochează prin comportamentul bizar.

Nicola a fost invitată în aceasta dimineața la matinalul TVR 1 Cu Capu-n Zori, prezentat de Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău. Artista a intrat în platou veselă și a interpretat celebra piesă “Milioane”, însă ulterior, când a fost invitată să se așeze pe canapea, lucrurile au luat o întorsătură cel puțin ciudată. Îmbrăcată în pantaloni de trening și o blană albă în partea de sus, Nicola și-a arătat botinele la cadru, într-un gest care părea să nu aibă legătură cu ce se întâmplă în platou. 

Interviul cu celebra artistă a decurs de aici într-un mod inimaginabil. Pe filmare se vede clar că Nicola nu auzea niciuna dintre întrebările prezentatorului Gabriel Fereșteanu, astfel că aceasta răspundea total pe lângă subiect. 

Și-a greșit de 5 ori numele propriei pagini de Facebook

Situația a devenit comică în momentul în care Nicola l-a acuzat pe Gabriel Fereșteanu că “se dă la ea”, explicând că pe vremea ei lucrurile erau mult mai clare: “Iată ce venea el la mine, ce se invita. Eu stiu tot felul de metode de a cere numărul de telefon al unei femei. Zi direct frate, lasă-mă pe mine că aș vrea să vin…”, îi dă replica Nicola. În realitate prezentatorul a întrebat-o pe artistă despre lecțiile de canto pe care aceasta le ține, cum ar trebui să procedeze cineva care își dorește lecții de canto. 

Pentru a depăși momentul ciudat, prezentatorii încearcă un joc în care fiecare cântă piesele cunoscute ale Nicolei, însă aceasta nu se dezminte până la final, când își greșește numele paginii de Facebook, invitând fanii de câteva ori bune să îi lase mesaje private pe Nicola Officials. De menționat aici că pagina artistei se cheamă, simplu,  “Nicola”, nu cum a repetat aceasta de cinci ori. Iar ca să fim drepți, vocea Nicolei e aceeași, „de milioane”!

Nu este la prima apariție de acest fel 

Artista nu este la prima sa apariție care a șocat audiența. Anul trecut aceasta a apărut la emisiunea “Star Matinal” cu ochelari de soare la ochi și ticuri comportamentale. Aceasta se scărpina și-și dădea părul pe spate obsesiv, dar se putea observa și felul în care vorbea, părând străină de tot ce se întâmplă în jurul ei. 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre