Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi informații! Anda Adam, luată la bătaie din cauza unei altercații între copiii. Am aflat cum a reacționat iubitul ei! Și fostul soț s-a înfuriat

Noi informații! Anda Adam, luată la bătaie din cauza unei altercații între copiii. Am aflat cum a reacționat iubitul ei! Și fostul soț s-a înfuriat
Aflată în vacanță cu logodnicul ei Yosif Eudor Mohaci și fiica ei, la Poiana Brașov, Anda Adam a avut parte de o experiență foarte neplăcută. O femeie a luat-o la bătaie după ce fiica ei a intrat în conflict cu copilul agresoarei.

Anda Adam a fost scoasă din mâinile femeii agresive de personalul hotelului de lux în care e cazată. Incidentul a avut loc într-o zonă în care se jucau copiii, în apropierea recepției. Se pare că între copiii celor două s-a iscat o ceartă, iar mamele au început să-și arunce reproșuri.

Surse demne de încredere ne spun că Anda nu era însoțită de logodnicul ei la momentul izbucnirii scandalului.

Femeia care a agresat-o era însoțită de mai mulți bărbați și potrivit martorilor, aveau atitudine de „bombardieri”. Cântăreața s-a ales cu zgârieturi pe față, iar personalul hotelier a chemat poliția. Anda Adam a dat declarații oamenilor legii despre ce s-a întâmplat.

S-a deschis dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe

”La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, potrivit IPJ Brașov.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, se mai arată în comunicatul IPJ Brașov.

Anda Adam nu a vrut să depună încă plângere penală, dar o poate face în 30 de zile

Între timp, a aflat de incident și logodnicul ei, care s-a înfuriat foarte tare și a vrut să îi pună la punct pe toți cei din grupul rival. Yosif a fost temperat de artistă, spun surse.

Anda Adam și fostul ei soț, Sorin

Pe de altă parte, și fostul soț, Sorin Nicolescu a aflat, din presă, despre incident și a sunat-o imediat pe artistă să vadă în ce stare e ea și fiica lor. Și acesta s-a înfuriat până la punctul la care ar fi spus că vine la locul faptei. Și pe acesta l-ar fi calmat artista.

Până la această oră, Anda Adam nu a dat declarații presei despre incident, însă aceleași persoane apropiate ei spun că blonda va povesti tot în scurt timp.

Știre în curs de actualizare…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre