Nostradamus alegerilor prezidențiale din SUA, și-a făcut publică previziunea privind rezultatul alegerilor din 2024.
Bărbatul folosește o metodă neconvențională numită „13 chei ale Casei Albe”
Profesorul și istoricul Allan Lichtman, în vârstă de 77 de ani de la American University, și-a creat propriul model electoral, care a prezis cu exactitate fiecare președinte începând din 1984.
El folosește o metodă neconvențională, ignorând sondajele de opinie și experții, pe baza unui model pe care el și prietenul său geofizician Vladimir Keilis-Borok l-au dezvoltat în 1981 și pe care îl numește cele „13 chei ale Casei Albe”.
Folosind această strategie, Lichtman a prezis victoria uimitoare a lui Trump, dar și rezultatul alegerilor din 2020.
În ce constă metoda lui Nostradamus american
Acestea sunt 13 întrebări de tip adevărat-fals, care exploatează puterea și performanța partidului de la Casa Albă, a spus Lichtman, oferind publicației New York Times o explicație a enigmaticei 13 chei.
„Cele 13 chei sunt următoarele: agitație socială, scandal la Casa Albă, mandat, competiție primară, al treilea partid, economii pe termen scurt și lung, schimbări de politică, carisma titularului și a contracandidatului, succesul și eșecul politicii externe și agitație socială”, a spus profesorul Lichtman.
Bărbatul o vede pe Kamala Harris următorul președinte
Allan Lichtman crede că democrații se vor menține la Casa Albă, iar Kamala Harris va fi următorul președinte. Cu toate acestea, cheia politicii externe ar putea schimba rezultatul, deoarece administrația Biden este profund implicată în războiul din Gaza.
Sistemul lui Allan prezice rezultatul votului popular exclusiv pe baza factorilor istorici, fără a utiliza sondajele de preferință ale candidaților, tacticile sau evenimentele din campanie.
Istoricul Lichtman îi critică pe comentatorii care indică alegerile din 2000 ca fiind singura dată când modelul său nu a rezistat, afirmând că decizia statului Florida de a opri renumărarea voturilor s-a datorat intenției alegătorilor.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook