Simona Ionescu / Redactor Șef

Piedone, mesaj deosebit pentru Ilie Năstase, după alegeri: „Noi am trăit ceea ce ei doar își imaginează!”

Piedone, mesaj deosebit pentru Ilie Năstase, după alegeri: „Noi am trăit ceea ce ei doar își imaginează!”
19 iunie a fost o zi deosebită pentru Ilie Năstase căci și-a serbat aniversarea. Prietenii nu l-au uitat, iar Cristian Popescu Piedone i-a lăsat un mesaj plin de multă iubire.

Legenda tenisului, Ilie Năstase a împlinit pe 19 iunie 78 de ani, pe care spune că nu-i simte. Printre cei care au vrut să-i transmisă tot e ce mai bun, s-a numărat și Cristian Popescu Piedone. Acesta i-a scris un text emoționant pe pagina lui de Facebook.

Piedone: „Am făcut multe, am trăit multe, am povestit și vom povesti mereu atât, atât de multe”

„Ilie, bunul meu prieten! Te știu de-o viață, mă știi de-o viață!  Am făcut multe, am trăit multe, am povestit și vom povesti mereu atât, atât de multe! Pentru că… noi avem ce să povestim! Ilie, prieten bun, te îmbrățișez și te apreciez! Când unii te-au vrut jos, te-ai scuturat și i-ai sfidat prin putere, experiență de viață și…palmares! Nici pe tine și nici pe mine nu ne-au putut doborî!

“Legendele nu cad niciodată, pentru că timpului la lumină îi place să le scoată!”

Ilie Năstase în anii 70
Ilie Năstase în anii 70

Pentru că noi am trăit ceea ce ei doar își imaginează! Pentru că noi suntem noi! Ești legenda mea vie, Ilie! Legenda pe care o iubesc și o apreciez pentru sufletul cel mare și bun! Ilie, printre oamenii buni este o vorbă mare: “Legendele nu cad niciodată, pentru că timpului la lumină îi place să le scoată!”. Să ne fii sănătos, Ilie! Cu dragoste și cu respect, mereu și mereu prietenul tău, Piedone”, a fost mesajul lui Cristian Popescu Piedone, alături de o fotografie cu fostul tenisman.

La 78 de ani, Ilie Năstase mai vrea o fetiță

Cu ceva timp în urmă, Ilie Năstase a povestit că își dorește împreună cu soția sa, Ioana, să aducă pe lume încă o fetiță.

„Acum încercăm să avem şi un copil (eu şi Ioana). Şi nu trebuie să se supere nimeni. Cu ea trăiesc astăzi, cu ea împart timpul, cu ea dorm, cu ea merg în vacanţe. Ioana vrea neapărat o fetiţă, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiţă. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum facem… ”, a mărturisit acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre