Simona Ionescu / Redactor Șef

Noul iubit al Angelinei Jolie este opusul frumușelului Brad Pitt. Imaginile vă vor lăsa cu gura căscată

Noul iubit al Angelinei Jolie este opusul frumușelului Brad Pitt. Imaginile vă vor lăsa cu gura căscată
Angelina Jolie, în vârstă de 49 de ani, și rapperul britanic Akala, în vârstă de 40 de ani, își oficializează relația pe Instagram. Cei doi au mai fost văzuți împreună în timpul Festivalului de Film de la Veneția din 2024, unde artistul a venit împreună cu celebra sa iubită, care activează acum în domeniul managementului artistic.

Angelina Jolie a oficializat pe Instagram relația cu presupusul ei nou iubit, rapperul britanic și activistul politic Akala. În weekend, artistul de 40 de ani a fost văzut la o petrecere din New York, organizată de Jolie, în vârstă de 49 de ani, pentru compania ei, Atelier Jolie.

Akala apare clar într-o fotografie de la eveniment, chiar înainte ca imagini cu actrița câștigătoare de Oscar să apară în aceeași galerie foto. 

Akala, rapperul britanic despre care se spune că e noul iubit al Angelinei Jolie, a participat la un eveniment al vedetei, în America (Instagram)

Prezența rapperului s-a produs la două zile după ce i s-a alăturat lui Jolie și la premiera filmului său „Maria”, din cadrul celei de-a 62-a ediții a Festivalului de Film de la New York, la Alice Tully Hall de la Lincoln Center.

Surse: Jolie și Akala se văd de „mai bine de un an”

Angelina Jolie a fost văzută de mai multe ori în public alături de Akala, în timp ce despărțirea ei de Brad Pitt continuă să fie tensionată. Pe de altă parte, surse apropiate au declarat pentru revista People că cei doi sunt doar prieteni. Actrița a stârnit zvonuri despre o posibilă relație cu Akala când cei doi au fost văzuți ieșind din hotelul ei din Italia, în timpul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, în august.

Brad Pitt și Angelina Jolie au fost considerați cel mai frumos cuplu de la Hollywood (Instagram)

Revista In Touch a susținut că actrița se întâlnește în secret cu muzicianul de „mai bine de un an”. Zvonurile au început pentru prima dată când Akala s-a alăturat lui Jolie și fiicelor ei, Zahara (19 ani) și Shiloh (18 ani), la Festivalul Literar Calabash din Jamaica, în luna mai a anului trecut.

Un martor ocular a spus că Akala a fost „foarte protector cu ele, în timp ce le ghida prin mulțime”, menționează Daily Mail. Apoi, cei doi au luat cina împreună la Milano șase luni mai târziu, conform aceleiași surse. 

Activismul social și cauzele umanitare îi unesc

Totuși, o altă sursă apropiată de celebra actriță a declarat pentru revista People că Jolie „este prietenă cu el și cu partenera lui, Chanelle (Newman), care era și ea prezentă”. Newman este iubita, partenera de afaceri și managerul lui Akala. Cu toate acestea, Jolie și Akala împărtășesc o legătură puternică, o a doua sursă a făcut o altă declarație.

Rapperul Akala este totodată și un activist implicat în cauze sociale și umanitare (Instagram)

„Împărtășesc aceeași pasiune când vine vorba de cauze sociale și umanitare. Au colaborat de mai multe ori de-a lungul anilor pe teme legate de drepturile omului. Angie vorbește foarte frumos despre el”. Sursa revistei People susține că Jolie „este momentan singură și nu are o relație serioasă”.

Există surse care spun că Angelina Jolie și Akala ar avea o relație veche de un an (Instagram)

Akala – pe numele său real Kingslee James McLean Daley – și-a început cariera ca rapper, înainte de a se implica în activism politic, susținându-l pe fostul deputat laburist Jeremy Corbyn în alegerile generale din Marea Britanie din 2017. Sora sa mai mare este celebra cântăreață de rap Ms. Dynamite.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri