Simona Ionescu / Redactor Șef

Noul iubit al Madonnei se mândrește cu vedeta. Iată ce fotografii incendiare a postat pe contul de socializare

Noul iubit al Madonnei se mândrește cu vedeta. Iată ce fotografii incendiare a postat pe contul de socializare
Madonna se încăpățânează să nu îmbătrânească și le dă clasă domnișoarelor. Blonda s-a îndrăgostit din nou, iar de data asta i-a căzut cu tronc un fotomodel de 23 de ani.

S-a despărțit de Ahlamalik Williams, cu 35 de ani mai tânăr decât ea, dar i-a găsit repede înlocuitor. Iată pe cine are vedeta acum lângă ea.

Noul iubit al Madonnei se mândrește cu vedeta. Iată ce fotografii incendiare a postat pe contul de socializare

Madonnei nu îi pasă de gura lumii și, deși a trecut de 60 ani, trăiește viața la intensitate maximă. Iar acum și-a găsit un nou iubit. Andrew Darnell este numele bărbatului de care s-a îndrăgostit acum Madonna. Acesta este un superb fotomodel în vârstă de 23 de ani, care speră să ajungă pe culmile modei.

Potrivit informațiilor oferite de Dailymail, Madonna și Andrew au fost văzuți în New York, la un concert al artistului de origine nigeriană REMA. Martorii au menționat că cei doi se comportau exact ca doi îndrăgostiți și nu le-a păsat de nimeni, așa că și-au arătat iubirea în public.

Madonna l-a prezentat fanilor pe noul iubit

Și pentru că îi place foarte mult, Madonna s-a gândit să își prezinte noua cucerire și fanilor, așa că a distribuit o imagine în care apare alături de tinerel. E lesne de înțeles că toți internauții au fost bucuroși, iar aprecierile nu au întârziat să apară. La rândul său, Andrew a postat și el pe contul de socializare câteva fotografii cu noua iubită care arată cu adevărat fantastic.

Vedeta, petrecere grandioasă de ziua de naștere

Cu puțin timp în urmă, Madonna a împlinit 64 de ani, iar petrecerea pe care a dat-o a fost una cu adevărat grandioasă.  Celebra cântăreață a făcut ce i-a poftit inima, așa că a distribuit și un clip video în care apare sărutându-se cu două femei, pe bancheta din spate a unei mașini de lux.

Madonna arată spectaculos la vârsta pe care o are, dar pentru asta face mari sacrificii. Vedeta e văzută mere la sală, dansează fantastic în concertele sale și nu s-a dat în lături de la operațiile estetice. În plus, acum doi ani a făcut un implant fesier, care i-a redat frumusețea posteriorului.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre