Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu se mai termină secretele în cazul Epstein. De unde a apărut „soțul” Ghislainei Maxwell

Nu se mai termină secretele în cazul Epstein. De unde a apărut „soțul” Ghislainei Maxwell
Marți a ieșit la iveală tânărul iubit al „doamnei lui Epstein”, Scott Borgerson, 44 de ani, care a fost văzut pentru prima dată după arestarea femeii, îngrijindu-i câinele și casa. Femeia e acuzată că îi furniza lui Epstein tinere fete și e încarcerată la New York, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune, până la debutul procesului, programat în vara anului viitor.

Abia săptămâna trecută, la audierea pentru cauțiune, s-a dezvăluit că Ghislaine Maxwell ar avea un „soț”, întrucât așa numita ”doamna lui Epstein” a încercat să se folosească de iubit pentru a obține cauțiunea. Scott Borgerson, „soțul” lui Ghislaine Maxwell, a fost văzut pentru prima dată de când Maxwell a fost acuzată în scandalul sexual ce îl are în prim plan pe Jeffrey Epstein, arată în exclusivitate fotografiile DailyMail.com.

El a fost fotografiat marți în curtea conacului în valoare de 2 milioane de dolari din Manchester-by-the-Sea, Massachusetts. De altfel, publicația a dezvăluit încă de anul trecut relația dintre cei doi, în timp ce vecinii s-au arătat „dezgustați” că un traficant de sex locuia în apropiere și chiar au încercat să o determine pe Ghislaine Maxwell să părăsească orașul.

Pasiunea pentru salvarea oceanelor i-a unit pe Maxwell și Borgerson

Maxwell și Borgerson, care amândoi  împărtășesc o pasiune pentru conservarea oceanelor, s-au întâlnit pentru prima dată la Adunarea Cercului Arctic din Reykjavik, Islanda, în 2014, cu puțin timp înainte ca el și soția sa să divorțeze.

Maxwell și-a menținut o reședință la o casă de locuit în stil Beaux Arts, de 7.000 de metri pătrați, în Manhattan, dar, pe măsură ce interesul pentru povestea lui Epstein a crescut, ea a decis să renunțe la aceasta și a vândut-o în aprilie 2016 pentru puțin peste 15 milioane de dolari. A pierdut în urma tranzacției aproape 2 milioane de dolari, iar apoi a dispărut.

Phippin House cumpărată în secret

Două luni mai târziu ea a folosit numele Jennifer Ellmax pentru a se alătura lui Borgerson într-o companie cu răspundere limitată numită Tidewood. Acea companie a cumpărat casa din Manchester-by-the-Sea – Phippin House – pentru puțin peste 2 milioane de dolari.


Ați văzut cometa? Vă arătăm noi poze. Fenomen unic pe cer

Ce se întâmplă dacă bei bere zilnic? 


Conacul e complet izolat, iar cuplul a instalat camere de securitate, astfel încât să știe dacă cineva ar intra fără drept pe proprietatea lor, care dă spre ocean.

Așa cum DailyMail.com a dezvăluit exclusiv săptămâna trecută, un trust care deține terenurile din jurul casei Phippin a chemat perechea în instanță pentru a o împiedica să folosească terenul trustului, având în vedere implicarea femeii în cazul Epstein și acuzele fondate care i se aduc.

Atât cât au trăit acolo, cei doi au încercat să își decline alte identități și, în ciuda faptului că erau foarte bogați, nu au frecventat cercurile înalte din zonă, au aflat jurnaliștii. „Mă gândesc la faptul că știa că milionarii de aici vor pune prea multe întrebări”, a spus Carl McKay-Stratton, un localnic care se descrie ca filantrop.

O altă femeie a relatat că Borgerson și Maxwell erau însă foarte mândri de casa lor care avea cea mai bună priveliște din zonă, și că aceștia chiar au organizat mici tururi ale proprietății pentru vecinii curioși.  Oamenii sunt nedumeriți însă cum femeia de 58 de ani a putut avea un iubit cu 14 ani mai tânăr, care a și divorțat pentru ea. După arestarea și moartea lui Epstein în august anul trecut, Maxwell a dispărut din Manchester. FBI a arestat-o ​​pe Ghislaine Maxwell în  2 iulie.

Au apărut noi detalii despre rolul lui Maxwell în procurarea fetelor

Maria Farmer, prima femeie care l-a acuzat pe Epstein de abuz sexual, a povestit că Maxwell i-a promis acestuia că îi va aduce fete atât de tinere încât poartă încă aparate dentare. „Când am întrebat-o ce vrea să spună prin asta, a spus că are nevoie de modele pentru Victoria’s Secret (n.r. – parte a The Limited Corporation, compania condusă de principalul client al finanțatorului Epstein, Leslie Wexner).

Odată am întrebat de ce sunt atât de tinere fetele. Și a spus că Limited Corporation are o mulțime de companii, iar aceste fete fac modelling, iar acest lucru începe de foarte devreme. M-am gândit cât de ciudată era ideea, ele nici măcar nu aveau sânii dezvoltați. Toate erau complet cu pieptul plat, iar uneori purtau o uniformă (școlară).

Într-o zi o fată a plângea și am întrebat-o pe Ghislaine de ce plânge, iar ea a spus: Nu a primit slujba. Trebuie să se întărească”, a relatat Farmer care susține că a fost ocazional în mașină cu Maxwell când pleca în căutarea de noi fete.

Sursa foto: Filmyone.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre