Simona Ionescu / Redactor Șef

Numele lui Ilie Năstase, implicat în scandal. Ioana Năstase sare în apărarea lui. „Îmi este soț de aproape 4 ani. Este un exemplu…”

Numele lui Ilie Năstase, implicat în scandal. Ioana Năstase sare în apărarea lui. „Îmi este soț de aproape 4 ani. Este un exemplu…”
Declarațiile fiicei lui Ilie Năstase, Carlotte, au zguduit lumea bună. Ioana Năstase a venit cu primele declarații.

Chiar dacă relația ei cu Ilie Năstase nu a fost tocmai cea care și-a dorit-o, Ioana nu suportă ca cineva să-l vorbească de rău pe soțul ei.

Numele lui Ilie Năstase, implicat în scandal. Ioana Năstase sare în apărarea lui. „Îmi este soț de aproape 4 ani. Este un exemplu…”

Cu puțin timp în urmă, Charlotte, unul dintre copiii lui Ilie Năstase a dat o declarație tulburătoare. Tânăra a explicat că și-a făcut cont pe Onlyfans din nevoie de bani, pentru că renumitul său tatăl nu vrea să audă de ea, cu atât mai puțin să-I ofere vreun ajutor.

Mai mult, Charlotte susține că Ilie Năstase ar fi încurajat-o să deschidă acel cont. Ea nu și-a văzut tatăl de 14 ani, iar acesta nici măcar la telefon nu-i răspunde. Singura care a fost mereu lângă ea este Amalia Năstase, fosta soție a sportivului, care a încurajat-o să facă bani și să treacă peste această perioadă deloc plăcută din viață.

“Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat”

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe Onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a declarat Charlotte.

Ioana Năstase e alături de Ilie

La scurt timp de când numele lui Ilie a fost implicat în acest scandal, Ioana Năstase a dat și primele declarații, în care a vorbit despre soțul ei, menționând că este un tată exemplu. „Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil. Tot ce pot să vă spune este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani.

Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar … Este un tată exemplu! Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți.”, a mărturisit Ioana, potrivit Spynews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre