Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuntă mare la Antena 1. Un celebru prezentator a dat vestea: „Se lucrează intens”

Nuntă mare la Antena 1. Un celebru prezentator a dat vestea: „Se lucrează intens”
S-a îndrăgostit prima dată la 13-14 ani, așa ca în „Romeo și Julieta” și iubirea a durat o vară. De atunci prin viața lui au trecut multe frumuseți, unele mai oftează și acum după el, dar șansele s-au pierdut: se însoară.

Răzvan Simion e mai fericit ca niciodată, Daliana a reușit să-i aducă în viață liniștea de care avea atât de multă nevoie. Și pentru că și-a găsit femeia perfectă, prezentatorul a vorbit prima dată și de nuntă.

„Nu știu dacă va fi nuntă mică sau mare, trebuie să ne facem calculele”

“Suntem mai bine ca niciodată. E un suport pentru tot ceea ce fac eu în lumea media și eu un suport emoțional pentru ea pentru tot ceea ce va face în anii ăștia. (…) Se lucrează intens la o nuntă. Nu știu dacă mică sau mare, trebuie să ne facem cum trebuie calculele.

Răzvan și Daliana se pregătesc de nuntă

Oamenii nu mai organizează nunți, acum calculăm, e ca un business asta. S-au consultat toate părțile implicate. Plecăm la New York în această vară, apoi prin Europa, vreau să văd niște locuri interesante pe care le am pe o listă, în special în Italia”, a mărturisit celebrul prezentator într-un interviu pentru Ego.

Mai fericit ca niciodată

„Nu ne certăm de la femei pentru că avem gusturi diferite”

Pe de altă parte, Răzvan a mărturisit care sunt lucrurile importante care au stat la baza relației de o viață cu Răzvan Simion: nu-și împrumută bani și nu se ceartă de la femei, pentru că au gusturi diferite.

„Prieteniile și trupele rock se strică de la bani și de la femei. Noi nu ne certăm pe bani, împărțim la jumătate ce câștigăm din activitățile făcute împreună și nu ne certăm de la femei pentru că avem gusturi diferite. Și atunci, chestiunea e trainică. Ne știm de la doi ani și jumătate și atunci nu are ce să se mai întâmple. Nu ne mai despărțim. E al meu, e mai ciufut, mai ursuz…”, a povestit Răzvan Simion despre prietenul său de-o viață, Dani Oțil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre