Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebră actriță poartă o mască de protecție inedită. Cu ce idei de măști mai apar brand-urile

O celebră actriță poartă o mască de protecție inedită. Cu ce idei de măști mai apar brand-urile
Din cauza pandemiei de coronavirus, masca de protecție a devenit obligatorie peste tot în jurul lumii. Deoarece aceasta pare un obstacol în realizarea ținutelor fashion, oamenii au venit recent cu tot felul de soluții pentru a încadra noul „accesoriu” în viața de zi cu zi.

Pentru că măștile de protecție au devenit un accesoriu obligatoriu, Gwyneth Paltrow a făcut o mască cu un design un pic mai complicat, dar mult mai fashion.

Știind că ea este propria ei reclamă când vine vorba de brandul pe care îl reprezintă, al unui stil de viață ultra-aspirațional , Paltrow a purtat în public noua eu piesă elegantă, care a fost proiectată sub brand-ul G. Label.

Cum a asortat masca de protecție cu ținuta

Gwyneth a ieșit pentru a rezolva câteva afaceri în orașul de pe malul mării, unde deține o casă mare și luxoasă. Vedeta a asortat măștii de protecție o pereche clasică de pantaloni scurți bleumarin și o bluză albă cu decolteu și mâneci pufoase.

Ținuta ei era casual dar sofisticată, datorită măștii de protecție cu un design inedit, în culorile albastru și alb. Aceasta prezintă bretele groase, care se încrucișează peste urechi și se leagă la spate. Articolul se vinde pentru prețul de 50 de dolari pe site-ul ei și a fost conceput pentru a fi „la fel de șic pe cât este de bun simț”.

Ce modele de măști mai pune la dispoziție cumpărătorilor

Alături de această versiune, Gwyneth vinde un model de mască din dantelă neagră, asemănător seturilor de pijamale elegante, la prețul de 45 de dolari.

Cu ce se ocupă compania artistei

Compania deținută de actriță se ocupă cu e-commerce, serii de podcasturi, wellness, cărți și o serie Netflix.

Recent, Paltrow s-a plimbat pe lângă casa ei de pe coasta de est cu soțul Brad Falchuk și copiii ei Apple (în vârstă de 16 ani) și Moise (în vârstă de 14 ani).

Fostul soț, Chris Martin, cu care este încă apropiată, a fost de asemenea remarcat plimbându-se în același loc.

Pro TV trimite caravana în căutare de talente. Fii pe fază!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre