Simona Ionescu / Redactor Șef

O familie celebră dă confortul de acasă pe experiența vieții. Au acceptat provocarea pentru noua ediție a show-ului „America Express”

O familie celebră dă confortul de acasă pe experiența vieții. Au acceptat provocarea pentru noua ediție a show-ului „America Express”
Nici nu s-a terminat bine America Express, că deja se cunosc câteva dintre cuplurile care vor pleca în luna iunie într-o nouă aventură.

Câteva familii celebre vor pune punct pentru două luni la viața lor de până acum și vor intra în febra show-ului „America Express”.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, printre cei care au acceptat provocarea se numără Tavi Clonda și Gabriela Cristea, dar și Roxana Ciuhulescu, alături de soțul său, Silviu Bulugioiu. Contactată de reporteri, vedeta nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această informație, dar a mărturisit că, dacă ar pleca la un drum așa de lung, ar face-o doar alături de soțul său.

În plus, a afirmat că va mânca liniștită orice fel de insecte, pentru că nu are nici o problemă. „Fiecare face câte un compromis în momentul în care se duce la o asemenea emisiune. Dacă aș merge la un show gen America Express, m-aș duce doar cu soțul meu. Nu cu altcineva. Cu siguranță aș face față”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a participat la Survivor România 2022

Roxana știe exact ce înseamnă o competiție de asemenea anvergură, pentru că a participat la Survivor România 2022, fiind eliminată din cauza unei accidentări. A fost un șoc pentru fanii săi, care o vedeau în finală, datorită pregătirii sale fizice.

Se pare că a acceptat să facă parte dintre concurenții Survivor pentru că banii câștigați îi foloseau la achiziționarea unei noi case, ea locuind din 2017 în chirie, într-o vilă din Pipera, alături de Silviu Bulugioiu, președintele Clubului Off-Road București CORB44.

„O luăm de la zero. De-a lungul timpului, am mai luat-o de la zero. Și acum este timpul”

„Vrem să facem o mutare după patru ani. Din chiriași devenim proprietari. Ne cumpărăm o casă frumoasă în Pipera, o casă mult visată. După ce am vizionat mai multe case, ne-am decis că una este pentru sufletul nostru. O luăm de la zero. De-a lungul timpului, am mai luat-o de la zero.

Și acum este timpul! Cu bucurie și dorință, abia așteptăm să ne mutăm în căsuță nouă, cartier nou, select, în Pipera. Fiecare cu camera lui, doar mami și tati vor dormi înghesuiți”, a declarat cu ceva timp în urmă Roxana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre