Simona Ionescu / Redactor Șef

O lovitură subtilă la adresa lui Meghan? De ce a ales regina Camilla să poarte o ținută completă Dior

O lovitură subtilă la adresa lui Meghan? De ce a ales regina Camilla să poarte o ținută completă Dior
Pentru prima zi de Royal Ascot, regina Camilla a decis să poarte o ținută completă purtând semnătura Dior. Acest lucru s-a întâmplat după ce s-a speculat că brandul celebru ar fi negat zvonurile privind o colaborare cu Ducesa de Sussex.

„Ducesa de Sussex nu este în discuții pentru a semna un contract cu Dior. Nu există niciun adevăr în afirmațiile potrivit cărora ea va deveni parteneră a casei de modă franceze”, a declarat o sursă pentru Telegraph.

S-a zvonit că ducele și ducesa de Sussex ar fi semnat un contract de 15 milioane de lire sterline pentru a deveni ambasadori ai brandului

Camilla a optat pentru un palton și o rochie crem moale, cu o pălărie cu boruri largi asortată, de la designerul francez, pe care a asortat-o cu broșa răposatei sale soacre. Alegerea casei de modă este surprinzătoare după ce s-a zvonit că ducele și ducesa de Sussex ar fi semnat un contract de 15 milioane de lire sterline pentru a deveni ambasadori ai brandului.

Surse apropiate lui Harry și Meghan, dar și Dior au negat acest lucru. Mai mult, o persoană din interiorul Dior a declarat că echipa sa a fost „nedumerită de modul în care s-a ajuns la această poveste”.

Meghan, impecabilă într-o ținută Dior

Meghan, insensibilă la sfaturile Camillei

Dezmințirea a venit după ce a reapărut un clip dintr-un film polițist cu buget redus în care apare ducesa și care o arată pe aceasta lucrând în unghiuri într-o ședință foto pentru o reclamă la un parfum. Experții regali au susținut anterior că Ducesa de Sussex a fost „insensibilă” la sfaturile reginei consort Camilla atunci când s-a alăturat pentru prima dată firmei.

O biografie a reginei consort, scrisă de Angela Levin, susține că ducesa de Cornwall de atunci a organizat prânzuri cu Meghan și a făcut tot posibilul să o primească în familie , dar s-a lovit de o Meghan „fără reacție”. De asemenea, Levin susține că la începutul relației sale cu Harry, Camilla a vrut să o ajute pe Meghan, după ce ea însăși s-a luptat pentru a fi acceptată de familia regală, și a întâmpinat-o „călduros” când a ajuns pentru prima dată la Londra.

Regina Camilla, superbă într-o ținută Dior

Regele și regina sunt obosiți de atacurile lui Harry

Levin a adăugat că Regele Charles, care era pe atunci Prinț de Wales, se bucura de compania lui Meghan și îi vorbea adesea despre teatru și arte. În încercarea de a o ajuta pe ducesa de Sussex să se „regăsească”, regina a sfătuit-o cum să facă față presiunii de a fi în atenția publicului și controlului de care va avea parte în calitate de membru senior al familiei regale.

Surse de la Palatul Buckingham au declarat că există o frustrare și o epuizare din ce în ce mai mare față de avalanșa de plângeri pe care Harry și Meghan le fac fără încetare și în mod public cu privire la tratamentul lor de către restul Familiei Regale.

Harry și cămășile Dior

Harry și Meghan rămân fani Dior

Harry a fost văzut de nenumărate ori purtând cămăși Dior „Bee” de 1.000 de dolari în timpul aparițiilor recente la Înalta Curte din Londra, dar a purtat Dior și anul trecut. Meghan a îmbrăcat hainele firmei când a participat la Serviciul Național de Recunoștință de la Catedrala St. Paul din Londra, pentru a sărbători Jubileul de Platină în iunie anul trecut.

Atunci a optat pentru un trench, o fustă și o cămașă din colecția Dior Haute Couture primăvară-vară 2022 de Maria Grazia Chiuri, o pălărie albă de la Dior by Stephen Jones, mănuși Dior și pantofi Dior D-Moi. Și tot la Dior a apelat la înmormântarea reginei, la botezul lui Archie și la alte evenimente majore și turnee regale înainte de Megxit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre