Simona Ionescu / Redactor Șef

O româncă beată a făcut circ la petrecerea fraților Tate. Mărturia care arată ce s-a petrecut acolo

O româncă beată a făcut circ la petrecerea fraților Tate. Mărturia care arată ce s-a petrecut acolo
Petrecerea de la munte organizată de frații Tate s-a lăsat cu probleme, după ce o tânără a chemat ambulanța și poliția. Prezentă la eveniment a fost și fosta iubită a lui Dorian Popa, care a spus adevărul.

Scandal cu ambulanță și poliție la petrecerea frațiilor Tate organizată la munte. O tânără a dat totul peste cap, iar lucrurile sunt lămurite de fosta iubită a lui Dorian Popa, cunoscută sub numele de Babs, prezentă la eveniment.

Ce a făcut tânăra pentru a fi băgată în seamă

Fosta iubită a lui Dorian Popa, Claudia Iosif spune că a ajuns la petrecerea fraților Tate fiind invitată printr-o prietenă. Bruneta susține că evenimentul s-a stricat după ce o tânără a cerut suma de 20.000 de euro. Ar fi încercat acest șantaj, după ce a fost invitată să fie dusă acasă, pentru că făcea notă discordantă, întrucât bătuse mult prea mult.

Doar că, tânăra s-a enervat îngrozitor în acel moment și a început circul. Inițial a spus că „o doare cotul”, întrucât se julise cu câteva ore în urmă, după ce se urcase singură pe ATV și dorește o ambulanță. Când cadrele medicale au ajuns, au constatat că în afară de o simplă julitură, nu i s-a întâmplat nimic. Când a văzut asta, tânăra a chemat poliția.

„A fost înregistrată când a cerut 20.000 de euro”

Fosta iubită a lui Dorian Popa a fost invitată la petrecerea fraților Tate

Fosta iubită a lui Dorian Popa a mărturisit pentru o publicație că tânăra aflată sub influența băuturii „a fost și înregistrată când a cerut 20.000 de euro” pentru că a „început să strige-n gura mare că va face rău, ceea ce a și făcut.

A declarat lucruri urâte și nedevărate și despre mine, pentru că probabil eram singurul nume mai cunoscut, și așa putea fi băgată în seamă”, susține Claudia. Vedeta susține că dacă aceasta nu se va potoli, atunci va spune întregii Românii despre cine este vorba, „pentru că mi se pare normal ca oamenii să se ferească de astfel de personaje”.

„Eu țin la imaginea mea”

Claudia Iosif a mărturisit că a acceptat invitația unei prietene de a fi prezentă la acea aniversare, mărturisind că „eu țin la imaginea mea” și „nu voi merge undeva cu forța și niciodată nu voi fi în postura de a încerca să intru în grațiile unui bărbat”.

Aceasta a punctat faptul că are demnitate, nu vrea să impresioneze pe nimeni și, în plus, „eu sunt greu de abordat”. În ceea ce îi privește pe frații Tate, Claudia a spus că a rămas plăcut impresionată de frații Tate, pentru că aceștia au fost „foarte respectuoși”, nicidecum nu au dat impresia de „bad boys”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre