Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă celebră e în culmea fericirii. Vine barza! Iată cine e tatăl

O vedetă celebră e în culmea fericirii. Vine barza! Iată cine e tatăl
E una dintre cele mai iubite vedete din România și va deveni mamă pentru a doua oară. E pur și simplu în extaz.

După o căsătorie care nu i-a adus ce și-a dorit, acum e îndrăgostită și pregătită să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

O vedetă celebră e în culmea fericirii. Vine barza! Iată cine e tatăl

Andreea Antonescu nu mai știe cum să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru ceea ce trăiește în aceste momente. Prietena de-o viață a Andreei Bălan a anunțat că este însărcinată și a spus și cine este viitorul tată. E vorba de iubitul eu, jurnalistul sportiv Victor Vrânceanu, cu care are o relație de aproape un an. Ea a făcut anunțul pe rețelele de socializare, iar toți prietenii au sărit cu mesajele de felicitare.

„Tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media”

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

„A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea”

Andreea Antonescu mai are o fiică, pe nume Sienna, în vârstă de 12 ani, cele două fiind extrem de bune prietene. De altfel, Andreea a recunoscut că fiica ei a avut totdeauna libertatea pe care și-a dorit-o, a plecat unde a vrut, dar… mama nu a lipsit din peisaj. „Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume.

A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două”, spunea vedeta în emisiunea La Măruță. Andreea a fost căsătorită cu afaceristul Traian Spak, iar o perioadă a locuit în SUA.

Sursă foto: fanatik, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre