Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă de top a fost cerută în căsătorie. Lucrează și la un copil și se va muta și în casă nouă

O vedetă de top a fost cerută în căsătorie. Lucrează și la un copil și se va muta și în casă nouă
Alături de colegele sale, ne face diminețile mai frumoase. Are tot ce-și poate dori un bărbat, așa că iubitului nu i-a fost greu să o ceară de nevastă.

E împreună cu iubitul de cinci ani, dar până acum nu au făcut pasul cel mare. A fost făcută însă cererea în căsătorie.

O vedetă de top a fost cerută în căsătorie. Lucrează și la un copil și se va muta și în casă nouă

În ultima perioadă, Majda Aboulumosha se bucură de tot mai mut succes. Ea nu are noroc doar în plan profesional, pentru că de cinci ani e alături de un om cu totul extraordinar. Afacerist de profesie, el o susține din toate punctele de vedere și a cerut-o și de nevastă.

„Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile”, a recunoscut vedeta, fericită. Ea nu exclude să îmbrace cât mai curând rochia de mireasă, deși deocamdată nu au hotărât data căsătoriei. Va fi pentru prima dată și, cu siguranță, va străluci.

„Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului”

Mai mult decât atât, Majda e hotărâtă să-i facă o surioară sau un frățior fetiței sale, Jacqueline. „Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului.

Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă. Iubesc copiii! Cum se vor așeza lucrurile, eu întotdeauna voi îmbrățișa ce-mi oferă Dumnezeu”, a declarat prezentatoarea tv pentru Viva.

Își îndeplinește cea mai mare dorință

Dar asta nu e tot, pentru că unul dintre marile vise ale brunetei se va împlini curând: se va muta la casă nouă. Vila a fost achiziționată anul trecut, la roșu, în apropierea Bucureștiului, iar acum Majda și Mihai se ocupă să o utilize cum scrie la carte.  „Sunt foarte fericită. Abia așteptăm sa ne mutăm în casă nouă.

Zilele trecute am pus tapetul cu niște oameni extrem de talentați, care au făcut din dressing, dormitoare și living ceva de vis. Este casa pe care ne-o dorim foarte mult și la care am muncit cu drag.”, a spus vedeta cu puțin timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre