Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Lis a spus un adevăr dureros despre relația ei cu Viorel Lis. A publicat o poză pentru cei care s-au opus relației lor

Oana Lis a spus un adevăr dureros despre relația ei cu Viorel Lis. A publicat o poză pentru cei care s-au opus relației lor
Mulți ani nimeni nu le-a dat vreo șansă, însă Viorel Lis și Oana au demonstrat tuturor că iubirea nu are vârstă și, în plus, că sunt suflete pereche.

Când iubești cu adevărat, nu contează nici vârsta, nici poziția socială. Lucru demonstrat cel mai bine de Oana și Viorel Lis.

Oana Lis e măcinată de amintiri. Iată cum a început povestea de dragoste cu Viorel

Oana Lis își iubește bărbatul mai presus de orice. El este cel care i-a fost iubit, prieten, omul care a sprijinit-o oricând a avut nevoie. Recent, blonda a postat pe contul de Facebook o fotografie de la începuturile relației lor. Cei doi apar îmbrățișați și extrem de fericiți.

„1998!!! Domn primar cu domnisoara secretară!!! Nu fă niciodată ce zice lumea, ci fă fix ce-ți zice inima!!!… Pe vremuri, cunoscuții îl sfătuiau pe Vio să nu se afișeze cu mine… dacă îi asculta… acum era fără mine și fără ei oricum”, au fost cuvintele pe care Oana le-a scris lângă fotografie.

„Motanul meu cu 9 vieți s-a întors acasă”

În dimineața zilei de 6 martie, fostul primar al Capitalei a fost operat de urgență și i-a fost montat un stent, după ce a făcut un preinfarct. Soția sa a povestit că bărbatul a simțit o durere insuportabilă în piept și atunci au chemat Salvarea. Totul a decurs cu bine și acesta a fost externat pe 14 martie, moment în care Oana a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu iubitul său soț.

Motanul meu cu 9 vieți…s-a întors acasă…slăbit, dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi ca l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire si liniște! Mulțumesc și vouă pentru susținere!”, a transmis Oana Lis.

Oana și Viorel au trecut prin momente grele când au făcut coronavirus

Înainte de asta, Viorel și Oana au făcut amândoi coronavirus și au stat internați în spital zece zile. „Acest virus ne-a afectat diferit, adică și simptomele au fost diferite, și urmările la fel. Sunt fericită că am scăpat de pragul critic. Am stat vreo 10 zile în spital și Viorel vreo 11.

Acolo am încercat să fiu cât mai rațională și să rezolv situația, dar după o boală de genul ăsta care a fost cu atâta energie negativă, o boală pe care nu o cunoaștem atât de bine și nu știam cum o să evolueze la mine și la Viorel, acum îmi dau seama că m-a afectat și sunt într-un proces de conștientizare.”, a declarat Oana Lis.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre