Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Mizil recunoaște de ce s-a despărțit de primul soț. „A băgat și ea bățul prin gard…”

Oana Mizil recunoaște de ce s-a despărțit de primul soț. „A băgat și ea bățul prin gard…”
Când s-a căsătorit cu Jamil Tohme, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Liban, membru important al familiei Hariri, toată lumea a judecat-o. S-au iubit enorm și totuși, a existat un motiv pentru care s-a ajuns la despărțire.

Deși existau destule diferențe între ei, Oana Mizil și Jamil Tohme au trecut peste toate problemele. Când s-au despărțit, au făcut-o pe cale amiabilă, iar bărbatul spunea că este femeia pe care a iubit-o și o va iubi toată viața.

Oana Mizil: „Ne-am cunoscut de copii, am crescut împreună și există și acum sentimente strânse de prietenie”

Oana și Jamil s-au cunoscut în România, verișoara lui fiind colegă cu libanezul cel bogat din familia Hariri în Elveția. „Ei sunt creștin- catolici, provin dintr-o familie foarte cunoscută din Liban. Ne-am cunoscut de copii, am crescut împreună și există și acum sentimente strânse de prietenie, copiii sunt la aceeași școală.

Din păcate, după atâția ani de căsnicie ne-am despărțit pentru că eu nu am putut să rămân însărcinată. Am făcut 16 fertilizări in vitro și tot nu am reușit. În acea căsnicie mama lui și dorea foarte mult copii, la un moment dat chiar mi s-a impus: ori ieși din politică, ori te ocupi de copii.

Am încercat tot ce s-a putut, am suportat multe dureri, și am decis de comun acord să ne despărțim, să ne vedem fiecare de viața noastră. Cu durere în suflet, pentru că a fost o despărțire foarte grea și pentru el și pentru mine”, s-a destăinuit fostul politician.

„A plâns și ea, am plâns și eu”

Oana Mizil și primul soț. Cei doi au rămas în relații foarte bune

Din nefericire, Oana spune că mama fostului soț s-a băgat în căsnicia lor, dar în timp a realizat și acum sunt în relații foarte bune.  Dar ne-am refăcut familiile și am rămas buni prieteni.

După ceva ani m-am întâlnit cu mama lui, care a băgat și ea bățul prin gard, am plâns și eu, a plâns și ea și acum suntem în relații foarte bune”, a mărturisit Oana Mizil.

„În 1997 când s-a stins tata, am cumpărat un coșciug mai scump și nimic mai mult. Asta înseamnă banul”

Divorțul s-a desfășurat cât se poate de simplu, fără discuții și fără ca averea să fie împărțită, pentru că, a mărturisit Oana, pentru ea banii nu contează. „Am fost la notar, am semnat cu lacrimi, fără certuri, fără ia tu una și eu alta. Banii sunt doar un instrument în viața de a trăi mai bine, pe mine nu mă reprezintă.

Poate și pentru că am avut mereu. În 1997 când s-a stins tata, am cumpărat un coșciug mai scump și nimic mai mult. Asta înseamnă banul. Fericirea ți-o dă familia, prietenii, credința în Dumnezeu”, a mai spus Oana Mizil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre