Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Pellea traversează momente cumplite. Lacrimile nu se mai opresc. „Te iubesc. Blândețe de om…”

Oana Pellea traversează momente cumplite. Lacrimile nu se mai opresc. „Te iubesc. Blândețe de om…”
Și-a pierdut mama, pe celebrul său tată, Amza Pellea, acum Oana Pellea e din nou în doliu și trece prin momente grele.

Momente îngrozitoare pentru Oana Pellea, care e distrusă sufletește. Actrița, fiica regretatului Amza Pellea, a pierdut-o acum pe Irina, sora tatălui său, unul dintre cei mai blânzi oameni pe care i-a cunoscut în viață.

„Irina mea… a plecat să se întâlnească cu surorile ei…”

Vedeta, ale cărei lacrimi nu se mai opresc, a transmis un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. Printre cei care i-au fost alături în aceste momente grele au fost actrița Maia Morgenstern și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. „Irina mea… a plecat să se întâlnească cu surorile ei… Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza… Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc. Blândețe de OM… Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, au fost cuvintele Oanei Pellea. Alături de acest mesaj, Oana a postat și o fotografie cu sora marelui Amza Pellea.

A murit sora lui Amza Pellea
A murit sora lui Amza Pellea…

„Mama a fost iubirea vieții mele”

Atunci când și-a pierdut mama, despre care a spus că a fost „iubirea vieții mele”, a crezut că toată viața s-a terminat. „Nu să mă sinucid, dar nu m-a mai interesat viața. Pe urmă mi-am dat seama că dorința pe care o avea mama cu tata era să fiu fericită. Și atunci am spus că dacă ei mă vor fericită, apoi e musai să fiu. Și am început să fiu fericită. Mama a fost iubirea vieții mele, pe lângă tata. Am două iubiri ale vieții mele.

„Și îi mulțumesc Domnului în fiecare zi că am nimerit în neamul ăsta”

Am mai avut eu iubiri, dar nu sunt iubirile vieții mele. Am avut și am un privilegiu extraordinar de a avea din ambele părți o familie, un neam, de care sunt foarte mândră, de oameni cinstiți, oameni frumoși, oameni cu frică de Dumnezeu. E un mare privilegiu ăsta. Și îi mulțumesc Domnului în fiecare zi că am nimerit în neamul ăsta”, spunea Oana Pellea, în podcastul lui Mihai Morar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre