Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a făcut anunțul: vinde tot! Facturile au pus-o la pământ

Oana Roman a făcut anunțul: vinde tot! Facturile au pus-o la pământ
Oana Roman nu-și mai permite să locuiască în casa mare pe care o are și o pune la vânzare. Sau, în cel mai bun caz, vrea să o închirieze.

Oana Roman și-a calculat bine situația financiară și a hotărât că a venit momentul în care trebuie să vândă casa. Sau, dacă nu va reuși să găsească cumpărătorul care-i trebuie, să o închirieze.

Oana Roman a făcut anunțul. Facturile au pus-o la pământ

Pentru că e o casă superbă, și banii pe care-i cere sunt pe măsură. Oana s-a gândit să o pună la vânzare pentru suma de 480.000 de euro, iar dacă o închiriază pentru 2500 de euro.

„Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei”

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 euro, închiriere, pretabil scoală, grădiniță, after school, birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul Oanei.

Oana spune că vrea să-și cumpere tot o casă, nu apartament

Vedeta spune că multe dintre cheltuieli au crescut și muncește din greu pentru a aduce bani în casă. Bruneta susține că în cazul în care va reuși să vândă casa, își dorește să se mute tot la o casă care să aibă curte, excluzând din start ideea unui apartament.

„Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură”

Oana a trecut prin momente grele și din cauza Mioarei, care a suferit o nouă intervenție chirurgicală, dar speră că în final totul va fi bine. „Pentru ca viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea”, a scris Oana Roman pe Facebook.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre