Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a publicat fotografia care o face să plângă de fiecare dată când o vede. Ți se rupe sufletul…

Oana Roman a publicat fotografia care o face să plângă de fiecare dată când o vede. Ți se rupe sufletul…
Oana Roman a avut multe de îndurat, însă cea mai mare durere a sa este în continuare legată de părinții ei. Fostul premier al României, Petre Roman, și mama ei, Mioara Roman, au divorțat după ce tatăl Oanei s-a îndrăgostit de mult mai tânăra cântăreață Silvia Chifiriuc. Nu au fost niciodată o familie perfectă, în care se zâmbea mult, însă formau o familie. După divorț, lucrurile au luat o direcție traumatizantă pentru toți.

Oana Roman a descris în câteva cuvinte cea mai mare durere a sa, o durere pe care foarte mulți o pot înțelege: cea a despărțirii părinților săi.

În cea mai fericită zi din viața ei, ziua în care s-a căsătorit cu Marius Elisei, Oana i-a avut alături atât pe mama sa, cât și pe tatăl său. Erau demult divorțați, însă i-a avut alături în aceeași încăpere, iar asta i-a adus o mare bucurie în suflet și o amintire de neuitat.

Oana a postat pe contul ei de Instagram un colaj cu două poze de la nunta care a avut loc pe 15 ianuarie 2014. Într-o poză e cu tatăl ei, Petre Roman, iar în alta, cu mama ei, Mioara Roman.

„Râdeau la TV că sunt grasă, nu țineau cont că sunt gravidă în 8 luni”

Oana e foarte emoționată când își amintește de această zi. Nu doar pentru că e ziua în care s-a căsătorit cu jumătatea ei, Marius, dar la acea vreme mama ei nu suferea de boala care astăzi a transformat-o total. Mioara Roman a fost diagnosticată cu o boală neurologică degenerativă și a fost necesară internarea sa într-un centru de îngrijiri de specialitate. Oana o vizitează cât poate de des, însă o afectează foarte tare felul în care cea care i-a dat viață suferă.

Pe de altă parte, tatăl ei, Petre Roman, s-a îndepărtat de Oana și rareori o mai contactează. Ea s-a plâns în mai multe interviuri acordate presei despre traumele suferite de-a lungul vieții sale, datorate caracterului rece al celui care i-a dat viață.

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură”, spunea Oana. „Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman! Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic”, spunea ea în cadrul unui interviu televizat. 

Oana a scris duminică pe Instagram că își amintește cum râdeau unii la TV de ea, în ziua nunții, că e grasă, deși ea era gravidă în 8 luni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre