Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a rămas fără menajeră. Ce ne arată după ce a șmotruit toată vila

Oana Roman a rămas fără menajeră. Ce ne arată după ce a șmotruit toată vila
Oana Roman este una din vedetele care face bani din prezența pe rețelele sociale. Ea este ceea ce se numește influencer și, mai nou, își introduce fiica în această lume. După despărțirea de tatăl Isabelei, fiica fostului premier se plânge că nu primește ajutor în creșterea copilei de la fostul partener, acesta întârziind inclusiv plata pensiei alimentare foarte mici stabilite de comun acord.

Oana Roman a fost în mai multe vacanțe vara aceasta dar a rămas fără menajeră, așa că s-a pus singură pe șmotruit casa. Nu are de ales, în toamnă casa trebuie să fie lună și bec, mai ales că fiica ei, Isabela, începe școala, iar  din acel moment altele vor fi prioritățile.

Abia revenită dintr-o excursie de câteva zile în centrul țării, alături de prietenii ei francezi, Oana Roman s-a pus pe treabă. Ea a filmat ce a făcut și spune că, în lipsa unei  persoane care să îi facă ordine și curățenie în casă, face singură, pentru că, la urma urmei, așa are garanția calității, după cum a declarat în postarea sa.  Vedeta și-a făcut un plan prin care să curețe casa pe rând, zonă cu zonă.

Ce ne arată Oana Roman după ce a șmotruit toată vila

Oana Roman profită de momentul ei de curățenie generală pentru a le arăta internauților cum se prezintă vila ei din Tunari, în care locuiește cu fiica sa și a lui Marius Elisei, Isabela.

După divorțul de Marius Elei și împăcarea lor, timp de o vară Oana și el au amenajat curtea. Vila Oanei are o grădină imensă, care a fost transformată în „colțul de rai” al casei. De altfel și multe din amenajările interioare au fost făcute împreună de cei doi, în regie proprie.

După cum se vede, în vila Oanei Roman predomină culorile deschise, mobilierul și accesoriile fiind mai ales în tonuri de alb. Oana Roman are dispenser de apă potabilă în bucătărie și mai multe sticle cu șampanie pe o comodă, în hol. În turul ei filmat prin vilă, Oana Roman le-a arătat fanilor fiecare colțișor, inclusiv toaleta. Dar și biroul, locul unde își concepe și de unde își lansează campaniile publicitare pentru care este atât de apreciată și urmărită.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre