Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman are o pasiune aparte. Pentru ea plătește scump

Oana Roman are o pasiune aparte. Pentru ea plătește scump
Pentru mulți români, Oana Roman e un exemplu de viață frumos trăită. Comunitatea ei de fani îi e alături în momentele fericite și în cele grele. Iar fiica lui Petre Roman este mereu atentă să le împărtășească fanilor momente din viața ei.

Oana Roman are o pasiune aparte, printre toate pasiunile ei unele cu adevărat ieșite din comun. Pe lângă modă și grija pentru calitatea vieții, Oana Roman iubește lucrurile de  calitate. Și aici nu este vorba numai de opere de artă ci și de obiecte pe care le poate folosi în viața cotidiană. Așa cum a dezvăluit în trecut, ea poartă anumite bijuterii sau ceasuri, unele vechi, care au pentru ea mare valoare sentimentală.

Oana Roman și-a vândut ceasul Cartier

Spre deosebire de alte vedete care nu concep să facă cumpărături decât din magazinele care vând produse noi, Oana Roman apreciază obiectele care au patina timpului. Și în plus ea însăși alimentează piața acestora. Amintim că în anul 2020 Oana Roman și-a scos  la vânzare o piesă importantă din colecția sa de ceasuri.

Era vorba despre o „bijuterie” de la Cartier pe care a cerut 1.500 de euro. „M-am hotărât după multă gândire să vând acest obiect”, a spus vedeta. Ea a dezvăluit atunci că a primit ceasul Must de Cartier cadou în urmă cu peste 20 de ani, când a terminat facultatea, la Sorbona.

Participă cu pasiune la licitații

Oana iubește obiectele de calitate și e abonată pe grupuri care vând ceea ce generic numim „antichități”. Recent vedeta a dezvăluit că a reușit să achiziționeze un set de ceai pentru micul dejun, din porțelan de Rosenthal. Ea a licitat pentru acesta, pe un grup de antichități, după cum a dezvăluit. Setul e complet. Are ceainic, recipient pentru lapte și tot ce trebuie.

Ceștile sunt din porțelan fin, foarte subțire, de culoare albă. „E pasiunea mea să cumpăr ceea ce îmi atrage atenția”, a mai spus Oana Roman în postarea în care și-a prezentat noua achiziție.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre