Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman i-a spus „Pa” lui Marius Elisei, dar nu-l slăbește din ochi. Cum spune ceva, sare cu replica

Oana Roman i-a spus „Pa” lui Marius Elisei, dar nu-l slăbește din ochi. Cum spune ceva, sare cu replica
Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit „pe bune” de data asta. Fiica fostului premier a dezvăluit totul seara trecută, într-o postare pe Instagram. A urmat replica. Apoi, din nou, replica Oanei.

Vineri, Oana Roman a avut o nouă replică la adresa lui Marius Elisei. A reacționat la faptul că el o numește (încă) „fată”. „Vreau să îi mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede „fată””, a scris Oana Roman într-o postare pe InstaStory în care dezvăluie titlul unui articol bazat pe declarațiile lui Marius Elisei. „Nu mai vreau să am nicio legătură cu această fată”, susține bărbatul.

Oana: „Mergem mai departe. El nu mai locuiește cu noi”

„Eu sunt singură acum și mă ocup de tot singură, deoarece Marius a decis, într-un final, să plece definitiv. Era un lucru de așteptat. Este și decizia mea cumva. Voiam ca această plecare a lui să aibă loc după ce termin cu creșterea puilor (n.r. cățeii), pentru că el și-a asumat răspunderea pentru ei. Asta e viața, a plecat. Sunt doar eu cu Iza. Mergem mai departe. El nu mai locuiește cu noi.

Am hotărât acest lucru amândoi de ceva timp, dar el a stabilit să plece mult mai devreme. Eu mă simt eliberată de o mare povară. Nu mai aveam nicio șansă să salvăm ceva în relația noastră. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit. Vedem lucrurile diferit, aveam dorințe total diferite.

Am încercat, dar mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum. El a hotărât să plece mult mai devreme decât am stabilit. (…)  Dar asta este. Nici eu, nici el, nu eram fericiți, fiecare cu problemele lui. (…) Lucrul ăsta trebuia să se întâmple mai demult”, s-a destăinuit Oana Roman, pe Instagram.

Marius: „Eu mi-am dorit, dar dacă nu ai cu cine…”

La scurt timp după intervenția Oanei pe Instagram, a urmat replica lui Marius Elisei, în presă. ”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai.

Oana Roman a continuat replicile. „Cu toții cred că ar trebui să ne asumăm viața așa cum e fără să ne ascundem. Eu asumarea și onestitatea le-am învățat de la părinții mei și încerc sa le transmit mai departe”, a mai scris  vedeta pe InstaStory.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre