Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman luată la rost: „Tot moca?”. Replica: „Moca să te duci tu la Dâlga”

Oana Roman luată la rost: „Tot moca?”. Replica: „Moca să te duci tu la Dâlga”
Oana Roman se simte pe cai mari după ce povestea de dragoste cu fostul ei soț pare să fi prins noi aripi. Vedeta se simte curajoasă zilele acestea așa că a schimbat setările contului său de Instagram. După o pauză de luni bune, internauții pot din nou să posteze comentarii la fotografiile ei.

Tot mai activă în mediul online, Oana Roman  a fost luată la rost, recent. Schimbul de replici  nu a fost deloc elegant.   Așa cum bine știți, Oana Roman postează constant pe internet, dezvăluind aspecte din viața sa și promovându-și totodată afacerea pe care o are împreună cu Marius Elisei. De curând însă, în urma unei postări de Instagram, vedeta a avut parte de un dialog neașteptat.

Oana Roman luată la rost. Cum a reacționat

Oana Roman a avut parte de un neplăcut schimb de replici cu internauții după ce aceasta a postat o imagine din vacanță. Unii au lăudat-o pentru aspectul său fizic, după ce a slăbit enorm. Alții i-au apreciat vestimentația. Pe lângă ei, însă, „gurile rele”, care au reușit să o provoace pe fiica lui petre Roman să le dea o replică dură.

Totul a pornit de la o fotografie din vacanță, postată de Oana Roman de la Cannes. Vedeta și-a anunțat fanii că petrece câteva zile la Cannes, o locație considerată de lux pentru mulți. Relaxată și zâmbitoare a fost Oana până într-un punct. O urmăritoare a reușit să o scoată din sărite. Aceasta a acuzat-o pe Oana că ar fi mers gratis în vacanță, pentru a face reclamă companiei turistice. „Tot pe moca, tot pe moca?”, i-a scris în mod răutăcios urmăritoarea.

Oana nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns invidioasei pe înțelesul ei. „Ești proastă și rea. Moca să te duci tu la Dâlga. Eu la Cannes vin pe banii mei! Când oi putea și tu, mai vorbim! 😉, i-a răspuns Oana Roman. Vedeta a continuat.

„Când o sa ajung sa am contracte și oferte de postări pe bani sau barter pe Coasta de Azur o anunț eu pe doamna. Nu mai am mult până să reușesc și asta, să vezi atunci haterii. Pup 🤗”.

Oana Roman e din nou în amor cu Marius Elisei

Norii negri au trecut de mult pe deasupra Oanei Roman. Ea și fostul ei soț, Marius Elisei sunt din nou apropiați. Vedeta și fostul său soț pare că se înțeleg mai bine ca oricând, separarea aducându-i din nou împreună. merg în multe excursii împreună și petrec timpul împreună cu fiica lor, Isabela. În plus, nu își ascund gesturile tandre.

Sursa foto: Instagram

E înduioșător! Camelia Mitoșeru a mărturisit care este cea mai mare dorință a sa

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre