Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, mesaj ascuns în ținuta de doliu. A vorbit public, dar a arătat mai mult decât a spus

Oana Roman, mesaj ascuns în ținuta de doliu. A vorbit public, dar a arătat mai mult decât a spus
Oana Roman a trecut prin momente grele, zilele acestea. Ea și-a îngropat mama, rămânând, de la finele săptămânii trecute, fără cea care i-a dat viață. Atentă la imagine și la memoria mamei sale, vedeta a ținut să ofere reacții în legătură cu perioada prin care trece.

Oana Roman și-a iubit enorm mama, iar acum poartă doliu. Vedeta a vorbit public despre clipele grele prin care trece, și despre cum a fost finalul vieții mamei sale,  Mioara Roman. Însă dincolo de replicile pe care le-a avut în mediul online, Oana Roman a avut și un mesaj ascuns în ținuta sa de doliu.

Oana Roman și mama sa, Mioara Roman, au avut o relație foarte apropiată (Sursa foto: Instagram)

Îmbrăcată în haine negre, Oana Roman a oferit, încă o dată o lecție de stil, de eleganță, de cultură  și de bună creștere. Ea a respectat regula de finețe și a purtat perle. În înalta societate și chiar la familiile regale, perlele sunt un simbol al doliului și al durerii. Iar Oana Roman și-a asumat acest simbol și și-a completat ținuta cu un inel cu perlă și o brățară din perle.

Oana Roman, mesaj ascuns în ținuta de doliu

Fiica fostului premier Petre Roman s-a adresat public, ca reacție la comentariile apărute în mediul online și nu numai. Ea a ținut să lămurească lucrurile și să păstreze decența. „Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și nu o voi face nici în continuare. Eu cred că nu e creștinește să judecăm pe alții, nu e creștinește să tragem concluzii despre lucruri pe care nu le cunoaștem, nu este creștinește să acuzăm, să comentăm și să bârfim atunci când nu știm despre ce este vorba și când nu am fost acolo. Consider că judecata celorlalți pe mine nu mă privește.

Mama a fost și este și va rămâne un om absolut fabulos, un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală și sufletească probabil unic. (…) Asta este ceea ce peste timp va dăinui despre ea. A fost, probabil, una din cele mai respectate, iubite, apreciate și distinse femei din această țară și mă mândresc că a fost cu mama mea, mă mândresc că am putut să îi ofer, până în ultima secundă tot ce-a fost mai bun (…)”, a punctat Oana Roman în mesajul său.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre