Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și Marius, din nou împreună. Azi este surpriza vieții lor

Oana Roman și Marius, din nou împreună. Azi este surpriza vieții lor
E o zi mare, astăzi, pentru proaspăt divorțații Oana Roman și Marius Elisei. Chiar dacă abia s-au separat cu acte au motive să fie din nou alături.

Oana Roman și Marius sunt din nou împreună. Au parte de surpriza vieții lor. Iar pentru asta nu pot fi decât împreună. După șapte ani de relație cei doi, care s-au separat în luna decembrie, au ajuns zilele trecute în fața notarului și au divorțat. „A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit, a spus Marius Elisei în direct la Pro Tv. Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”.

Azi, Oana Roman și Marius sunt din nou împreună. Este vorba de Isabela, fiica lor având aniversarea. Isabela Elisei Roman împlinește vârsta de șapte ani, iar pentru asta părinții i-au organizat o petrecere cu baloane, confetti, dar și cu cei mai buni prieteni ai ei. Au adus și o echipă de filmare, pentru a surprinde momentul.

Surpriza vieții lor

Fetița e surpriza vieții lor, apărând în timpul relației, încă înainte ca Oana Roman și Marius Elisei să fie căsătoriți. Așa se face că în 2014 cei doi s-au căsătorit, Oana a îmbrăcat rochia de mireasă, și, în aceeași zi au făcut și botezul fetiței lor. La evenimentul organizat la palatul Știrbey a fost o petrecere cu peste 250 de persoane.

A participat inclusiv tatăl ei, fostul premier Petre Roman, alături de soția lui, Silvia Chirifiuc (care, cu această ocazie a întâlnit-o în premieră pe fosta lui soție, Mioara Roman) și, fiul lor, Petruș, pe atunci în vârstă de aproape cinci ani.

Oana Roman și Marius, din nou împreună

Sâmbătă, Oana Roman și Marius Elisei au fost din nou alături, pentru a-și sărbători fiica. Ei au stabilit, la divorț, custodie comună.

Pentru acest eveniment, Oana Roman a decis să poarte rochii identice, ea și fiica ei, spre bucuria fetiței. Fericita mămică a distribuit pe rețelele sociale imagini de la aniversarea de 7 ani a fiicei sale. Cochetă ca și mămica ei, Isabela a fost foarte bucuroasă de darurile primite, printre care și o rochie de prințesă, cu volane, făcută special pentru aniversare.

Sursa foto: Instagram

Cum arată acum Meg și Ben din Sunset Beach! Serialul a făcut furori în anii ’90

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre