Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, vacanță la munte doar cu fetița. S-a adâncit prăpastia între ea și Marius Elisei

Oana Roman, vacanță la munte doar cu fetița. S-a adâncit prăpastia între ea și Marius Elisei
Pentru că avea nevoie ca de aer de o vacanță, Oana Roman a ales să plece la munte cu micuța Isabela în cursul săptămânii. Ce au făcut fetele.

Problemele au năpădit-o pe Oana Roman, care a simțit nevoie să evadeze alături de copilul său.

Oana Roman, vacanță la munte doar cu fetița. S-a adâncit prăpastia între ea și Marius Elisei

S-a despărțit sau nu Oana Roman de Marius Elisei? Se pare că cei doi au ales să meargă din nou pe drumuri diferite, iar fiica lui Petre Roman a ales să lase tot răul în urmă și să plece într-o scurtă relaxare la Predeal. Cu vedeta a fost doar fiica ei, Isabela. Așa cum și-a obișnuit fanii, ea a postat mai mult video-uri cu locația în care se află, iar o postare le-a dat fanilor de gândit: „Fericirea poate veni din lucruri foarte simple. Nu trebuie să uităm asta niciodată”.

Ce nu funcționează în relația cu Marius Elisei

Cât privește relația cu Marius Elisei, vedeta a mărturisit că oricât de mult a încercat ca totul să fie bine, nu s-a putut, pentru că cei doi nu sunt pe aceeași lungime de undă. „Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman pentru Unica.

Are doar cuvinte de laudă pentru Elisei

Chiar și așa, ea nu și-a criticat iubitul, ba chiar a avut cuvinte foarte frumoase la adresa lui. „În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat.

În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea. Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre