Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față. „Cei mai mari dușmani ai mei au fraternizat și m-au văzut ca un măgar fraier”

Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față. „Cei mai mari dușmani ai mei au fraternizat și m-au văzut ca un măgar fraier”
A avut probleme mari din cauza vrăjitoarelor, dar niciodată nu a spus cum a intrat în contact cu acestea. Oana Zăvoranu șochează cu mărturisiri incendiare.

Chiar dacă subiectul este extrem de sensibil pentru ea, Oana Zăvoranu a explicat motivul pentru care a apelat la ajutorul vrăjitoarelor.

Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față. „Cei mai mari dușmani ai mei au fraternizat și m-au văzut ca un măgar fraier”

A trecut destul de mult timp de la episodul vrăjitoarelor și abia acum Oana Zăvoranu s-a simțit în stare să spună tot adevărul. În podcast-ul lui Cătălin Măruță, aceasta a explicat care e motivul real pentru care a făcut marea greșeală și a ajuns la ele. Totul a pornit de la un dans pe care a văzut că mama sa l-a făcut cu Pepe. Din acel moment, a văzut negru în fața ochilor și a luat o hotărâre care i-a marcat viața.

“Am spart televizorul”

”Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat.

Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla. Practic a fost un șoc pentru toată lumea. Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată.”, a mărturisit Oana.

„Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo”

Oana a afirmat că după acel moment, a primit un telefon de la vrăjitoare. Acestea au făcut-o să înțeleagă că Necuratul se află în viața ei și a vrut să scape de această problemă. ”Cei mai mari dușmani de la un anumit moment au fraternizat și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț și mama ta.

Ăla a fost momentul în care oricum vrăjitoarele aflaseră. Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier.”, a șocat Oana.

Sursă foto: instagram, romania tv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre