Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu are planuri mari și cere bani: „Nu ciordim…vrem să facem calitate”

Oana Zăvoranu are planuri mari și cere bani: „Nu ciordim…vrem să facem calitate”
Oana Zăvoranu cere bani pentru că are planuri mari pentru un proiect nou. Vedeta vrea să se întoarcă în domeniul care a consacrat-o inițial.

Oana Zăvoranu are planuri mari și cere bani pentru următorul său proiect, pe care s-a hotărât să îl dezvolte. După mai multe afaceri pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor și care nu au mers așa cum se aștepta, vedeta în vârstă de 50 de ani s-a hotărât să se întoarcă la domeniul care a consacrat-o, adică actoria. 

Querida a făcut un apel pe contul ei de Instagram, prin care a dezvăluit ultimul plan pe care îl are: Vrea să facă „filme și seriale frumoase”. Nu este clar dacă Oana Zăvoranu plănuiește să-și reia meseria de actriță, sau să treacă pe partea de producție, însă a anunțat că are deja două scenarii originale înregistrate la OSIM. 

Oana Zăvoranu vrea să facă filme și seriale 

În șirul de postări distribuite pe Instagram, Oana Zăvoranu a explicat motivația din spatele deciziei ei. Vedeta vrea cinematografie de calitate, însă lipsa de bani o oprește, căci nu deține capitalul pentru a investi:  „M-am hotărât să fac ceea ce știu să fac cel mai bine și la ce mă pricep să fac cel mai bine. Nu pot însă singură ci cu ajutorul celor care au puterea financiară să o facă….Și am zis să las aici intenția că mai departe Dumnezeu o duce acolo și la cine trebuie să o audă”. 

„Am două scenarii înscrise la OSIM după care se pot face niște filme și seriale sublime. Rog sponsorii interesați să investească și în filme/seriale frumoase, adevărate și nemaifăcute în România să mă contacteze…Eu personal sunt sătulă de ghiorțăielile și penibilitățile de la TV și nu numai, trase parcă toate la indigo și făcute pe bază de nepotisme. Hai să facem filme adevărate!”, a scris vedeta pe Instagram. 

Are tot ce îi trebuie, dar îi lipsesc banii 

Oana a continuat făcând apel la potențialii sponsori, cărora le cere bani pentru a-și îndeplini visul de a oferi oamenilor „proiecte cinematografice adevărate”: „Personal sunt un om de încredere și am atât echipa dornică să muncească la un proiect cinematografic de succes, oameni sătui să se ‘prostitueze’ pentru niște bani lucrând la proiecte infecte și puerile..Cât și actori valoroși care pot fi puși în valoare de un scenariu și un rol puternic și bun…regizor avem..bani însă ne trebuie. Nu extrem de mulți că nu ciordim..vrem să facem calitate pentru cei care au obosit zapând printre filme și seriale…

Prin urmare potențialii sponsori care doresc să se înhame alături de mine și echipa mea în proiecte cinematografice adevărate, rog să îmi scrie aici pe Instagram sau pe adresa mea”, a încheiat Oana Zăvoranu. 

A încercat mai multe afaceri, dar fără succes 

Zăvoranca, zisă și Querida, a avut nenumărate afaceri de-a lungul vremii, însă niciuna nu i-a adus profitul pe care și-l dorea. A trecut pe rând de la vânzare de locuri de veci în propriul cimitir, clinică medicală și până la propria linie de haine, însă niciuna dintre acestea nu s-a dovedit a fi profitabilă. 

În cele din urmă, Querida a recurs la o ultimă încercare de a face bani. S-a apucat în urmă cu două luni să își vândă garderoba, formată din articole vestimentare și accesorii de lux, pe care altădată ar fi dat-o cadou. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre