Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu face ceva ce nu s-a mai făcut în showbiz. Și pentru asta a fost dată în judecată

Oana Zăvoranu face ceva ce nu s-a mai făcut în showbiz. Și pentru asta a fost dată în judecată
Zăvoranca nu se dezminte, nici în pragul Sărbătorilor de iarnă. Vedeta scoate artileria grea la înaintare și mitraliză fără milă vedetele.

Oana Zăvoranu a avut treabă în ajun de Moș Nicolae și le-a dat palpitații unora. Nu a vrut nici în ruptul capului să le lase liniștite pe „prietenele” ei, pe care le-a luat în colimator și cu alte ocazii. Așa că a pornit în forță atacul.

Oana spune că are treabă cu Anda Adam, Loredana Groza, Adelina Pestrițu, Daniela Crudu, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan. Și le-a adresat o întrebare: „Auziți, dar toate aveți același doctor sau mergeți cu aceeași poză?”, a întrebat Oana Zăvoranu, într-una din postările acide de pe contul ei de Instagram.

Oana Zăvoranu a lansat atacul de Moș Nicolae

Așa cum  vă amintiți, anul trecut, pe vremea asta, Oana Zăvoranu era dată în judecată de mai multe influencerițe, supărate că au fost luate în colimator. Părea, în ultimele luni, că Oana o lasă mai moale cu atacurile la adresa lor, dar, de fapt, pregătea un adevărat atac nuclear.

A decis ca, în semn de cadou de Moș  Nicolae, să le anunțe pe fete ce le pregătește. „M-au făcut „bulingăreasă” și  „heităreasă”, mi-au făcut zeci de procese, gloabele, deranjate că trezesc gâștele jumulite. Dar merg mai departe, anul viitor, cu muniție nouă așa cum vreau și zic eu!”, a anunțat Oana Zăvoranu. Procesele sunt încă în instanță, iar aceste postări ar putea să o dezavantajeze în fața judecătorului.

Adelina și Anda, atacate dur

Cel mai tare o atacă pe Anda Adam: „Ce? Nu seamănă cu pozele de „div” de pe Insta când vă dă aronduri și coduri? E „lumea rea” mă, că el e frumos merge toată ziua pe la clinici de înfrumusețare, face tot posibilul să semene leit cu Buzilă și e și proaspăt căsătorit. Și se vede”, a comentat Zăvoranca.

Nici Adelina Pestrițu nu a scăpat. „Pinocchio, știu că ai luat 3 la Bac, că nu ți-a plăcut cartea, dar măcar să învețe să vorbește bine românește. Adică să se împace, să nu se mai ceartă… Zic”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre