Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, Revelion atipic. În papuceii pufoși și cozonac adus de o prietenă. Atât și nimic mai mult. Exclusiv

Oana Zăvoranu, Revelion atipic. În papuceii pufoși și cozonac adus de o prietenă. Atât și nimic mai mult. Exclusiv
Oana Zăvoranu e tristă. I-a lipsit chiar și cheful de a pleca undeva de Revelion, așa că a decis să-l facă acasă, lângă cele mai dragi persoane.

La intrarea în noul an, Oana Zăvoranu n-a ales anul acesta nici o ținută de fițe, așa cum i-a obișnuit pe toți. A stat doar în halat și papuci. Nici pregătiri de Revelion n-au fost, vedeta afirmând că a preferat să bea dintr-o singură șampanie românească adusă de o prietenă și să mânânce din cozonacul adus tot de aceasta.

A renunțat chiar și la a-și pune aur comestibil în băuturi, dar a ținut să spună tuturor că avea în casă, însă starea brunetei nu a una pe măsură, așa că a preferat să stea cât mai departe de lumea dezlânțuită.

“Fără poze, fără cupe de șampanie”

Anul asta am facut Revelionul mai atipic. Adică, în hălățelul meu ultra pufos și papuceii mei tot la fel, fără aur comestibil în băuturi, (că doar aveam), fără poze, fără cupe de șampanie…. doar cu o șampanie Zarea adusă de o prietenă și puțin cozonac tot de ea adus!

“Anul ăsta am făcut cum am simțit, în casa noastra superbă cu trei persoane care contează cel mai mult pentru noi și noi pentru ei”

Anul trecut am fost cu bani la sutienul roșu, cu aur galben comestibil în pahare, cu 3-4 feluri de șampanie, îmbrăcată fiță și……nu a fost nimic spectaculos, că 2022 a fost Horror. Așa că anul ăsta am făcut cum am simțit, în casa noastra superbă cu trei persoane care contează cel mai mult pentru noi și noi pentru ei.

Vă doresc La Mulți Ani tuturor, să aveți parte de tot ce vreți voi, de joburi noi, experiențe noi, oameni buni și noi, situații noi, dragoste alături de cine vă e vouă bine nu de cine zice lumea… și sănătate să le duceți pe toate la bun sfârșit! Nu uitați, vă nașteți doar o dată, așa că faceți ca de data asta să conteze cel mai mult.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre