Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu și-a dus „copiii” la SPA. Iată cum au fost tratați „prințul” și „reginele”

Oana Zăvoranu și-a dus „copiii” la SPA. Iată cum au fost tratați „prințul” și „reginele”
Oana Zăvoranu e fericită. Are acasă cei mai buni prieteni, pe care îi răsfață așa cum știe mai bine.

Dacă atunci când vine vorba de oameni, Oana Zăvoranu e sceptică, cedează în fața animalelor.

Oana Zăvoranu și-a dus micuții la SPA. Iată cum au fost tratați prințul și reginele

Recent, Oana Zăvoranu le-a făcut o surpriză celor pe care-i iubește cel mai mult pe lume, cele două pisicuțe și un cățel. Și pentru că sunt cuminți și ascultători, mămica i-a spus și la SPA, pentru un răsfăț total.

Aceștia au primit masaje așa cum scrie la carte, iar Oana n-a putut să rateze momentul și să nu facă câteva filme pe care să le posteze pe contul său de socializare, spre amuzamentul celor care o urmăresc.

Ca adevărate dive, micuții au stat și la fotografii, iar bruneta a avut și câteva cuvinte pentru cei care îi fac viața frumoasă: Dean, cel mai cuminte client. „Așa e când ești prinț. Ozzy, cel mai bun și iubitor”.

Oana Roman, luată din nou peste picior

La polul opus s-a situat Oana Roman, pe care Querida o taxează ori de câte ori are ocazia. Bruneta a luat câteva fotografii postate de fiica lui Petre Roman din vacanța din Egipt în care se află și le-a comentat așa cum știe mai bine. „Așa da, mă, parcă te-ai mai împlinit. Nu și-au mai dat ăia ceai de… în ultima vreme, nu?

Adică n-ai mai avut un tranzit intestinal corect, așa cum ai tu de obicei”…. (…) „Și acum o mostră de stil ca să știți că nu s-a mai macheat dar și-a luat din Dragon cele mai scumpe haine… Așa ca un life-style influencer adevărat, ce se află pe persoană fizică”. Alte înțepături au venit din partea Oanei Zăvoranu când a privit o fotografie în care fiica lui Petre Roman avea un machiaj mai… ciudat. „N-a vrut nimeni s-o mai macheze moca… Restul e… cancan, lumini și umbre”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre