Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu va toca în continuare la influencerițe. Justiția a fost de partea ei

Oana Zăvoranu va toca în continuare la influencerițe. Justiția a fost de partea ei
Oana Zăvoranu a criticat în termeni duri pe influencerițele de la noi. Cinci vedete au decis să o reclame. Iată că Oana Zăvoranu are o primă victorie.

Oana Zăvoranu le-a atacat de multe ori pe influencerițele noastre care promovează diverse creme, haine și alte produse. Acestea au decis să o reclame, dar Querida nu se lasă.

Prima victorie a Oanei Zăvoranu. Querida nu se lasă

Oana Zăvoranu a obținut o victorie mare în fața Andei Adam, după ce cântăreața a dat-o în judecată pe actriță.

La fel ca alte influencerințe din România, Anda Adam  a reclamat-o pe Oana Zăvoranu. La fel au făcut și Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich și Alina Ceaușan.

Se pare că prima decizie a tribunalului a fost în favoarea lui Zăvo, care a declanșat întregul război.

Totul a început după ce Oana Zăvoranu a decis să le atace pe influencerele din România.

”Vă iau pe toate, până la ultima! Eu sunt Zăvo și nu vă las să prostiți voi lumea cum vreți! Hai, vedeți cum vă toc pe YouTube și ciocu’ mic și joc de glezne, nebunelor!”, a scris Oana Zăvoranu.

”Să fim clari de la început, nu am ceva personal cu ele! Show-ul acesta este pentru voi, cei care sunteți fierți pe minciunile lor. Ele ne tot arată tone de produse, iar gâștele pică”, a mai spus Zăvo.

Zăvo a câștigat în instanță acțiunea ce îi fusese intentată de Anda Adam. Cântăreața ceruse, la fel ca celelalte influencere, ca instanța de judecată să îi interzică Oanei Zăvoranu să-i mai folosească numele în public.

Însă, toate reclamantele au cerut ordonanță președințială – o procedură specială, ce trebuie judecată în regim de urgență.

Instanțele acceptă această procedură doar în unele cazuri, referitoare fie la minori disputați în cazul unui divorț, executări silite sau alte cazuri speciale prin urgența și gravitatea lor.


Cove, afectat la portofel, în pandemie. Cifrele vorbesc

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre