Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvorau se află într-un mare pericol. O celebră clarvăzătoare îi prezice un viitor sumbru

Oana Zăvorau se află într-un mare pericol. O celebră clarvăzătoare îi prezice un viitor sumbru
A prevăzut divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, ba chiar i-a atras atenția despre problemele ce vor apărea în căsnicia ei. O celebră clarvăzătoare spune ce o așteaptă acum pe brunetă.

Nu divorțul trebuie să fie acum marele stres al Oanei Zăvoranu, susține o celebră clarvăzătoare, pentru că sunt alte mari probleme care o pot lovi.

Carmen Harra a reacționat imediat după ce toată România a aflat că Oana Zăvoranu s-a despărțit de Alex Ashraf. Clarvăzătoarea vedetelor susține că a avertizat-o pe Querida cu câțiva ani în urmă despre ceea ce ar urma în viața ei, dar nu a fost luată în serios.

Acum, Carmen Harra trage un mare semnal de alarmă și spune că Oana trebuie să fie extrem de atentă, pentru că e posibil să piardă și banii lăsați moștenire de Marioara Zăvoranu. Este marele pericol care o pândește acum. Mai ales că în prezent are parte de situații grele din punct de vedere legal, inclusiv executări silite.

„Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde”

„Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării.

Carmen Harra o avertizează pe Oana Zăvoranu

„Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală”

Important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare. (…) Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a declarat Carmen Harra, potrivit Click.

„Am tăcut de proastă, am crezut că îi trece”

După ce s-a aflat despre divorț, Oana a declarat că soțul a luat din banii comuni o sumă considerabilă pentru a-i cumpăra amantei apartament pe care ulterior l-a renovat, mobilat și utilat. „Am tăcut de proastă. Am crezut că îi trece, pentru că așa mă mințea. Din păcate, parcă aveam mintea cusută”, a spus Oana pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre