Simona Ionescu / Redactor Șef

Obraznicul David Beckham o filmează pe ascuns pe Victoria. Ce parte a corpului l-a atras

Obraznicul David Beckham o filmează pe ascuns pe Victoria. Ce parte a corpului l-a atras
David Beckham s-a distrat în timp ce își filma soția. Fostul fotbalist, antreprenor și model a postat pe Instagram Story o fotografie cu posteriorul Victoriei Beckham.

„Arătând bine…. @victoriabeckham”, a descris el imaginea pe care a aplicat și două fructe sugestive.

De asemenea, acesta și-a luat timp să o felicite pe fashionista lui soție pentru noua ei colecție de haine, spunându-i cât de mândru este de ea.

Familia Beckham în carantină

La începutul acestei luni s-a raportat că atât David, cât și Victoria s-au luptat cu noul virus covid-19, chiar înainte ca națiunea să intre în carantină. Se crede că au contactat virusul în Los Angeles, unde au participat la o serie de evenimente.

https://www.instagram.com/p/CFZ-Oo4BpBo/?igshid=ex67c3iz82jg

David a lansat noul său club de fotbal, Inter Miami, la începutul lunii martie.

„David a lucrat pentru clubul său Inter Miami, iar Victoria și familia au călătorit acolo pentru a-l susține. Au participat la câteva evenimente, deoarece David trebuia să promoveze echipa și dădeau mâna și se îmbrățișau cu fanii. Au zburat apoi înapoi la Londra și au fost duși direct la conacul lor din Cotswolds”, a explicat un prieten apropiat familiei.

Ei l-au descris ca fiind un „scenariu de coșmar absolut”, Victoria temându-se că sunt contagioși”.

Brooklyn Beckham a împlinit 21 de ani

Fiul lor Brooklyn a sărbătorit vârsta de 21 de ani înainte de o altă călătorie mai scurtă în Statele Unite ale Americii. La întoarcere, David Beckham a început să se simtă rău, iar Victoria avea dureri în gât și temperatură.

Câțiva dintre cei din jurul lor, cum ar fi bodyguarzi, șoferi și asistenți, s-au plâns că nu se simt bine.

„Victoria nu a riscat și a pus întreaga familie în carantină mai mult de două săptămâni. A fost complet terifiată că ar putea fi contagioși și a făcut tot ce a putut pentru a reduce la minimum orice risc”, a povestit prietenul familiei Beckham.

Clanul Beckham este fericit în ultima vreme, după vestea bună dată de fiul cel mare, Brooklyn. Tânărul în vârstă de 21 de ani și logodnica sa în vârsta de 25 de ani, actrița americană Nicola Peltz, s-au logodit. Aceștia se află în Marea Britanie, dar au petrecut majoritatea perioadei din carantină în America, acolo unde Brooklyn a pus marea întrebare.

Sursă foto: Instagram

Apariție regală în roșu. Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie veche de patru ani

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre