Simona Ionescu / Redactor Șef

Omagiu pentru copilul lui Ronaldo. Un stadion întreg a făcut acest gest. Imagini cu un puternic impact emoțional

Omagiu pentru copilul lui Ronaldo. Un stadion întreg a făcut acest gest. Imagini cu un puternic impact emoțional
Fanii lui Manchester United și Liverpool s-au alăturat pentru un minut de aplauze pe stadionul Anfield, în semn de susținere pentru Cristiano Ronaldo după moartea tragică a fiului său. Suporterii au cântat la minutul 7 al meciului, numărul lui Ronaldo de pe tricou, „You'll Never Walk Alone” (n. niciodată nu o să mergi singur).

Suporterii lui Liverpool și Manchester United au adus aseară un omagiu lui Cristiano Ronaldo, printr-un minut de aplauze, după moartea fiului său nou-născut care s-a petrecut la începutul acestei săptămâni.
Internaționalul portughez și Georgina Rodriguez au anunțat luni că băiețelul lor a decedat în mod tragic, la scurt timp după ce partenera sa a născut gemeni, fiica lor supraviețuind din fericire.

Fanii, coechipierii și numeroși utilizatori de rețele sociale i-au transmis condoleanțe jucătorului de 37 de ani, iar suporterii Liverpool s-au alăturat


În al șaptelea minut al confruntării din Premier League – când gazdele conduceau grație golului lui Luis Diaz – fanii Reds au rămas fideli cuvântului lor, alăturându-se galeriei Red Devils pentru a aplauda în minutul șapte, același număr pe care Ronaldo îl poartă la Man United.

De asemenea, au cântat „You’ll Never Walk Alone” în timpul celor 60 de secunde.

Șeful german al lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost văzut, de asemenea, aplaudând, în timp ce jucătorii de la ambele echipe au purtat brățări negre în semn de doliu și respect.
Șeful lui United, Ralf Rangnick, a declarat pentru Sky Sports înainte de meci: „Bineînțeles că acesta este cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Eu însumi sunt un tată cu doi fii, așa că sunt pe deplin conștient de ceea ce înseamnă asta și suntem cu toții alături de el și îi dorim lui și familiei sale să fie puternici”.

Starul lui United – care nu a participat la meciul din această seară împotriva echipei lui Jurgen Klopp din cauza tragediei – a anunțat în octombrie 2021 că așteaptă gemeni cu partenera sa Rodriguez, în vârstă de 28 de ani.
Dar o declarație a cuplului a șocat, luni:

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”, se arată în comunicat. „Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a transmis Ronaldo.

Clubul său, Manchester United, și-a declarat sprijinul, spunând: „Durerea ta este durerea noastră. Îți trimitem dragoste și putere ție și familiei în aceste momente”.

Georgina și fotbalistul Cristiano s-au cunoscut în timp ce ea lucra ca vânzătoare la un magazin Gucci din Madrid, în 2016

Georgina Rodriguez i-a făcut bucata lui Cristiano Ronaldo. Poliția a intrat pe fir

În iunie 2017, starul de atunci al echipei Real Madrid și-a surprins fanii cu vestea că i-a întâmpinat pe gemenii Eva și Mateo prin intermediul unei mame surogat, iar la doar o lună mai târziu, el și Georgina au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.
La 12 noiembrie 2017, venea pe lume Alana, fiica celor doi, sportivul anunțând vestea pe Instagram: „Alana Martina tocmai s-a născut! Atât Geo, cât și Alana se simt foarte bine! Suntem cu toții foarte fericiți!”

Își dorește 7 copii

Cristiano a afirmat în trecut că vrea să își ducă numărul de copii la șapte, pentru a se potrivi cu celebrul său număr de tricou și cu brandul de lifestyle CR7.
În timpul unui interviu acordat în China, în iulie 2017, când avea doar trei copii și se întâlnea cu Georgina de aproximativ un an, el a dezvăluit că „șapte este numărul magic”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre